Skip to content

06/06/2018 News

Total Romania @ CNVC Trofeul Total, Brasov 2018

A treia etapa din CNVC are loc in weekendul 9-10 iunie la Brasov si reprezinta un moment extrem de special pentru Total Romania, ea desfasurandu-se sub numele de Trofeul Total. Este al patrulea an la rand cand ne implicam in organizarea acestui eveniment foarte indragit atat in randul participantilor, cat si al spectatorilor.

Faptul ca aceasta competitie ne poarta numele vine ca urmare a puternicii implicari Total Romania in evenimentele de top din motorsportul romanesc si este dovada ca politica noastra axata pe performanta si competitivitate se potriveste ca o manusa domeniului in care activam.

Asteptarile pentru editia din acest an in ce priveste numarul pilotilor care vor participa la intrecere sunt foarte ridicate, in special datorita interesului inregistrat in 2017. Printre acestia se va afla si pilotul Bogdan Rusea, din echipa Serus, care se bucura de intreg sprijinul Total Romania.

Cursele se vor desfasura pe un traseu pitoresc ce leaga Brasovul de statiunea montana Poiana Brasov, iar traseul are o lungime de 5 km si prezinta o diferenta de nivel intre start si sosire de 235 metri. Sambata, 9 iunie, vor avea loc doua runde de recunoasteri si trei manse de antrenamente cronometrate, iar duminica, 10 iunie ziua va debuta cu alte doua runde de recunoasteri urmate de cele doua manse de concurs, care vor stabili castigatorul Trofeului Total 2018.

Pe langa spectacolul asigurat de piloti, spectatorii vor avea parte si de o serie de surprize pregatite de Total Romania in parcul de service. Vor putea incerca experiente inedite de gaming prin intermediul statiei VR amplasate la fata locului si vor testa jocul de pinball.

Toti pentru Total si Total pentru toti!

Pentru informatii suplimentare:
CNVC – Marius Amir 0723.244.135, [email protected]