Skip to content

In gama extinsa de produse TotalEnergies, gasiti lubrifianti si produse specializate pentru a satisface orice nevoie a activitatii dumneavoastra . Alegand produsele TotalEnergies, veti avea tot suportul echipei noastre pentru cresterea productivitatii si reducerea costurilor de intretinere.

Uleiurile TotalEnergies, unsorile si produsele speciale, sunt concepute pentru a deservi toate etapele procesului de fabricatie, ale fiecarui sector industrial: alimentatie, aviatie, constructia de masini, ciment, produse chimice, energie, materiale, prelucrarea metalelor, hartie, otel, textile, lemn.

Inovatia este o prioritate pentru noi si pentru echipa de cercetare si dezvoltare. Relatiile noastre stranse cu producatorii de echipamente ne permite sa formulam si sa produsele de maine si sa avem garantia performantei si protectiei op de masini si echipamente de optim.

Servicii de calitate
Experienta in domeniul lubrifiantilor si activitatea in sectorul industrial ne permite sa va sprijinim in optimizarea productivitatii utilajelor dumneavoastră și cresterea competitivitatii afacerii dumneavoastra. Veti beneficia de consultanta si expertiza noastra, precum  si de serviciile noastre post-vanzare, ce includ: rationalizarea si organizarea operatiunilor de lubrifiere , intretinerea si mentenata corespunzatoarea a echipamentelor, prin analize si expertize de laborator a fluidelor în exploatare si formarea tehnica permanenta a echipelor de lucru implicate.