Skip to content

Datorita deceniilor de experienta in domeniu, astazi iti putem oferi o gama completa de produse inovatoare dedicate echipamentului pentru agricultura. Odata cu noile tehnologii dezvoltate pentru echipamentele de cultivare a pamantului, TotalEnergies asigura permanent solutii create special pentru acestea, continuand sa produca lubrifianti si pentru echipamentele deja existente. De incredere, durabile, inovatoare si sustinand eficienta costurilor – produsele noastre sunt gata sa intampine cerintele fermierilor de astazi.

Alege produsul

Ulei de motor TotalEnergies – cel mai bun lubrifiant din campul tau de activitate

Tractagri

O gama larga de produse create pentru a intampina cele mai noi cerinte tehnologice din domeniu, dar si pe cele ale echipamentelor din generatiile timpurii. Gama respecta toate standardele internationale si este recomandata de cei mai buni producatori de echipamente pentru ferme.

Produsele si serviciile Agri sunt inovatoare, dezvoltate dupa ani de cercetare in domeniu. Lubrifiantii si biolubrifiantii Fuel Economy sunt o solutie eficienta din punctul de vedere al costurilor si al cerintelor de protectie a mediului prevazute in industrie, care are permanent nevoie de echipament de incredere.

Uleiul de motor Tractagri este un lubrifiant de inalta performanta creat pentru motoarele turbo sau aspirate ale vehiculelor agricole. Produsele sunt adaptate pentru motoarele utilizate in conditii severe, precum echipamente de recoltare sau de pregatire a solului. Rezistenta la oxidare garanteaza lubrifierea eficienta, mai ales in motoarele noi, care au perioade mai lungi de drenaj.

Uleiul de motor Tractagri iti ofera urmatoarele beneficii:

 • Vascozitate excelenta pentru lubrifierea permanenta a motoarelor, cutiilor de viteze si componentelor hidraulice
 • Proprietati anti-uzura care prelungesc durata de viata a echipamentelor
 • Rezistenta la temperaturi extreme si coroziune
 • Reducerea frecarii, pentru o functionare perfecta a ambreiajului si a franelor
 • Reducerea numarului de schimburi de ulei si a costurilor de intretinere

TotalEnergies este un furnizor de incredere al produselor Fuel Economy, care ajuta la reducerea consumului de carburant si a emisiilor vehiculelor agricole, reducand frecarea intre componentele subansamblelor auto.

Lubrifiantilor Fuel Economy pot:

 • Reduce costurile  cu pana la 4% cu uleiurile de motor Tractagri FE
 • Reduce costurile cu pana la 6% folosind Tractagri FE impreuna cu uleiul de transmisie Dynatrans VX FE
 • Reduce emisiille de carbon cu pana la 1.5 tone pe an, pentru fiecare vehicul.

Ulei pentru transmisie

Ulei de transmisie agri

Gama de uleiuri Dynatrans include produse pentru transmisii mecanice, sisteme hidraulice, diferentiale, frane si alte sisteme. Protejand componentele si reducand frecarea, zgomotele si vibratia, produsele asigura functionarea eficienta a echipamentelor.

Lubrifiant pentru utilajele agricole echipate cu baie comuna pentru transmisii si sisteme hidraulice cu frane imersate in ulei.

 • Coeficient special de frecare pentru frane si ambreiaje
 • Stabilitate excelenta in functionare
 • Foarte buna rezistenta la forfecare

Gama de lubrifianti pentru transmisii si cutii de viteze iti asigura:

 • Produse adaptate specificatiilor si cerintelor producatorilor
 • Performanta excelenta la temperaturi si presiuni extreme
 • Protectie optima a componentelor datorita reducerii frecarilor
 • Proprietati antiuzura, anticoroziune si antispumante
 • Etansare eficienta

Fluide hidraulice – eficiente la orice temperatura

Lichide hidraulice

Datorita expertizei noastre in producerea de lubrifianti, putem oferi produse create special pentru sistemele hidraulice care functioneaza la o variatie mare de temperaturi. Fluidele hidraulice au, de asemenea, un indice de viscozitate ridicat, pentru a asigura stabilitatea in operare si pornirea usoara la orice temperatura. Chiar si la cele mai scazute temperaturi, produsele noastre functioneaza eficient datorita punctului de curgere foarte scazut si neutralitatii fata de elastomerii garniturilor de etansare.

 

 

 

 Antigeluri si lichide de racire 

Lichide de racire

Stiai ca 22% dintre defectiunile vehiculelor sunt cauzate de problemele ale sistemului de racire?

Cu lichidele de racire Total Coolelf, eviti cheltuielile inutile si asiguri eficienta masinii tale.

Antigelurile si lichidele de racire protejeaza motorul de inghet, supraincalzire si coroziune a componentelor din circuitul de racire, iar performanta produselor este asigurata de aditivii organici.

 • Durata extinsa de utilizare
 • Pastrarea proprietatilor anticorozive datorita consumului redus al aditivilor
 • Absenta oricaror reziduuri si depuneri de substante

COOLELF AUTO SUPRA -37 °C este un lichid de racire rezistent pe baza de etilenglicol si inhibitori de coroziune organici. COOLELF AUTO SUPRA -37 °C este un produs gata preparat, amestacat cu apa demineralizata. Produsul are o durata prelungita de utilizare si a fost dezvoltat in urma cercetarilor in domeniul protectiei materialelor intr-o atmosfera coroziva.

Lubrifianti universali

Lubrifianti universali

TotalEnergies ofera o varietate larga de lubrifianti universali pentru aplicatii in numeroase industrii: materiale grele de constructii (ciment, fier, otel), agricultura, producerea hartiei, transport, marina.

Lubrifiantii TotalEnergies pot fi clasificati in familii in functie de natura sapunului sau a concentratorului pe care il contin.
Sapunul si concentratorul confera o serie de proprietati produselor, precum caracterul multifunctional, rezistenta la apa si la temperaturi inalte si aderenta.
In cadrul fiecarei familii, lubrifiantii sunt clasificati in functie de varietatea aplicatiilor si de performantele specifice.