Skip to content

TOTAL Bitum in Romania

TOTAL Bitum - O divizie a departamentului Marketing & Servicii.

Alaturi de partenerii consacrati, grupul TotalEnergies in Romania, impreuna cu divizia Bitum si-a propus realizarea unor lucrari rutiere nationale durabile, usor accesibile si care sa respecte toate normele de singurata si securitate, conform standardelor internationale in vigoare.

Viziunea TOTAL Bitum si obiectivele grupului TotalEnergies

  • Obtinerea unei cote de piata semnificative
  • Satisfacerea nevoilor clientilor
  • Furnizarea serviciilor specializate care sa acopere majoritatea regiunilor in care exista cerere
  • Ofertarea celor mai performante produse si cele mai bune servicii
  • Implicare celei mai experimentate si instruite echipe comerciale

Pentru noi, cel mai important aspect al acestei activitati o reprezinta livrarea comenzilor de bitum catre clienti in deplina siguranta si securitate, la temperatura corespunzatoare si o calitate ireporsabila a produsului. Aceasta este pozitia pe care Total Romania tinde sa o obtina pe piata.

Experienta internationala pe care o detinem ne permita sa oferim o gama de asfalturi durabile cu temperaturi de lucru si de depozitare reduse.

Puteti fi siguri ca produsele pe care le oferim sunt rezultatul inovarii si dezvoltarii permanente, gratie centrelor de cercetare din Solaize, Lyon, Brunsbüttel, Hamburg si Preston.

Locatiile principale TOTAL Romania

In Romania, TotalEnergies detine Depozitul de bitum de la Ozun, pe care l-a achizitionat in 2014. Terminalul de bitum este dotat cu sapte rezervoare cu o capacitate totala de depozitare de 4.500 de tone de bitum fierbinte. Acest depozit ofera doua avantaje principale pentru distributia eficienta a produselor:

  • este situat in centrul tarii
  • are acces la calea ferata

Birourile comerciale sunt situate in Bucuresti.

Pentru o experienta completa a calitatii, oferim de asemenea suport tehnic si consultanta pentru utilizarea tehnologiilor existente.

Din 2005, compania TOTAL Romania este afiliata grupului TOTAL S.A., lider in furnizarea de bitum pe piata din Europa* si partener al firmelor de constructii pentru o treime din lucrarile efectuate pe teritoriul francez.

*2,5 mil. de tone livrate pe an la nivel mondial in 2015