Skip to content

Reciclarea uleiului

Reciclarea uleiului

TotalEnergies este de dedicat eficientizarii energetice. Acest lucru presupune, pe de o parte, utilizarea si reciclarea produselor, in special a uleiurilor. Majoritatea afiliatilor TotalEnergies lucreaza in parteneriat cu companii de reciclare a uleiurilor.

Impreuna cu Veolia, TotalEnergies a dezvoltat Osilub, o fabrica ce foloseste cele mai moderne tehnologii pentru a recicla uleiurile folosite.

Intr-un alt exemplu, TotalEnergies a dus inovatii in tarile nordice (Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda si Islanda) prin intermediul LUBCOLLECT; un nou serviciu de colectare a uleiului folosit. Acest sistem inovator faciliteaza reciclarea pentru clienti. Total Nordic a incheiat de curand un parteneriat cu compania de reciclare Stena Recycling. Impreuna, au creat un serviciu de colectare a uleiului si filtrelor folosite sigur si eficient. Prin aceasta colaborare, clientii TotalEnergies au acces la servicii de reciclare. Pentru ei, a fost creat un centru special de colectare, prevazut cu o linie telefonica directa si o echipa dedicata din partea Stena Recycling, care le ofera posibilitatea ridicarii direct de la sediul lor a uleiului folosit.