Skip to content

Intr-un climat din ce in ce mai competitiv, mentinerea unui nivel crescut de eficienta a flotei de vehicule este o prioritate importanta a unei afaceri. Produsele TotalEnergies sunt create pentru a eficientiza functionarea componentelor vehiculelor de treansport marfa, autobuzelor, autocarelor si a altor vehicule de mare tonaj si de a ajuta la reducerea costurilor de intretinere ale flotei tale.

Alege produsul

Ulei de motor pentru vehicule de transportRUBIA

Total Rubia - vehicule comerciale

Rubia TIR este o gama extinsa de uleiuri de motor care respecta specificatiile tuturor producatorilor de camioane. Gama intampina nevoile flotelor de vehicule si este dezvoltata in conformitate cu cerintele standardelor internationale ACEA si API, dar si cu limitele impuse de normele de mediu ale motoarelor diesel de ultima generatie. Produsele sunt in conformitate cu standardele EURO I, II, IV, V si VI, si cu echiparile EGR, SCR, SRCT si DPF ale motoarelor.

Consumul de carburant a flotei tale de vehicule poate fi influentat semnificativ de tipul uleiului de motor pe care il folosesti. Cauta eticheta Fuel Economy (FE) pe produsele RUBIA TIR si foloseste uleiurile care te pot ajuta sa economisesti pana la 1 litru de carburant la 100 de km parcursi.

Gama de uleiuri pentru motor RUBIA TIR FE este creata pentru motoarele vehiculelor de mare tonaj, indeplinind specificatiile API FA-4 pentru motoare mai curate si mai eficiente.

Gama de uleiuri pentru motor TotalEnergies OPTIMA este creata pentru motoarele vehiculelor de mare tonaj, indeplinind specificatiile API CK-4 si FA-4 pentru motoare mai curate si mai eficiente.

 

RUBIA OPTIMA

 • Gama larga de produse pentru vehicule de transport – inclusiv produse cu tehnologia Fuel Economy si produse pentru motoarele vehiculelor de mare tonaj
 • Intervale extinse de drenaj – reduc costurile de intretinere
 • Performanta crescuta a motorului – risc scazut de acumulare a reziduurilor lichide
 • Produse de inalta calitate – dezvoltate de un furnizor de lubrifianti lider global

Lichide de racire pentru vehicule de transport TOTAL GLACELF SI COOLELF

Glacelf Coolelf - Vehicule comerciale

 

Stiai ca 22% dintre defectiunile vehiculelor sunt cauzate de probleme ale sistemului de racire? Cu antigelurile si lichidele de racire TOTAL GLACELF si TOTAL COOLELF poti evita cheltuielile inutile si poti eficientiza functionarea vehiculelor tale comerciale.

 • Performanta exceptionala – la temperaturi scazute sau ridicate
 • Varietate de optiuni care intampina nevoile masinilor tale – incluzand produse concentrate sau gata preparate
 • Costuri scazute de intretinere - eviti cheltuielile inutile  
 • Protectie impotriva defectiunilor motorului, coroziunii si supraincalzirii

ULEIURI DE TRANSMISIE pentru vehicule de transport

Uleiuri transmisie - Vehicule comerciale

La fel ca motorul, ungerea corespunzatoare a cutiei de viteze este extrem de importanta, pentru a-i asigura performanta optima si protectia impotriva uzurii si defectiunilor. In gamele TRANSMISSION DUAL si TRANSMISSION GEAR TotalEnergies ofera uleiuri de inalta calitate pentru flotele de vehicule de transport.

 • costuri de intretinere mai mici datorita intervalelor extinse de schimb
 • protectie excelenta a cutiei de viteze impotriva coroziunii si defectiunilor – aceste uleiuri suporta presiuni extreme
 • temperaturile scazute ale fluidelor determina un consum redus de carburant, chiar si in timpul pornirii la temperaturi mici
 • stabilitate excelenta in utilizare datorita idicelui de viscozitate ridicat
 • compatibilitate crescuta cu filtrele de ulei datorita proprietatilor antispumare
 • optiuni de economisire a carburantului si protectie a mediului

@ADBLUE pentru vehicule de transport

AdBlue - Vehicule comerciale

AdBlue® este utilizat pentru modelele diesel pentru a reduce emisiile de oxizi de hidrogen ale flotei tale de masini. TotalEnergies AdBlue® este o solutie compusa din 32.5% uree si 67.5% apa demineralizata care este injectata in teava de esapament inainte de reductia catalitica selectiva, unde neutralizeaza cu emisiile de oxizi de hidrogen, devenind o combinatie inofensiva de apa si hidrogen.

 • In conformitate cu standardele de emisie EURO VI
 • Produs biodegradabil 

Analiza uleiului pentru vehicule de transport

ANAC - ulei vehicule comerciale

In cazul flotelor de masini, perioadele de „pauza” cauzate de dificultatile tehnice pot avea impact serios asupra castigurilor, ducand la intarzieri de livrari, clienti nefericiti, pana la pierderea afacerii.

Serviciul de analiza TotalEnergies a fost creat pentru clientii care vor sa fie siguri ca echipamentul functioneaza corespunzator si previn problemele inainte ca ele sa se intample. Prelevand o cantitate mica din uleiul pe care il utilizat, analizam mostra si identificam potentialele probleme ale componentelor mecanice: motor, transmisii, sisteme de racire.

 • Identifici din timp problemele, inainte de a deveni defectiuni costisitoare
 • Compari uzura motorului tau si identifici masinile ale caror costuri de functionare ar putea fi reduse
 • Elimini perioade de inactivitate – trebuie doar sa ne trimiti o mostra a uleiului pe care il folosesti
 • Reduci costurile de functionare, imbunatatind fiabilitatea si performanta flotei tale
 • Protectia mediului inconjurator – emisii scazute de CO2 si alte substante nocive