Skip to content

Cum functioneaza uleiul de motor

Multumita performantei lor, uleiurile TotalEnergies indeparteaza impuritatile, protejeaza impotriva uzurii si coroziunii, actioneaza ca agenti de etansare si reduc temperatura motorului pentru a creste randamentul acestuia. Uleiul de motor reduce frecarea si faciliteaza miscarea componentelor mecanice care vin in contact unele cu altele.

Pana la 35% din functia de racire a motorului se datoreaza uleiului TotalEnergies.

De peste 100 de ani, TotalEnergies inoveaza in continuu ca sa prelungeasca durata de viata a motorului masinii tale, protejandu-l de uzura si coroziune ca sa scada consumul de combustibil cu ajutorul unei game de uleiuri dedicate si sa optimizeze costurile de intretinere ale masinii datorita schimburilor de ulei mai putine.

Total Lubricants sarbatoreste victorii in fiecare zi. Victorii emotionante care ne transforma visele in realitate. Si mai sunt victoriile de zi cu zi, care ne fac mandri sa urmam provocarile cu care ne confruntam.

Astazi mergem in culise si va prezentam cateva dintre secretele Total Lubricants.

Cu lubrifiantii TotalEnergies, ai grija de toate centrele importante ale masinii - motor, transmisie, frane, bucse si axuri - si contribui la performanta masinii chiar si in cele mai dure conditii, pentru fiecare piata, de la vehicule usoare, pe doua roti pana la transporturi, constructii, utilaje agricole, activitati miniere si transport maritim.

Gama TotalEnergies pentru competitii sportive e rezultatul unor cercetari ultramoderne. Dezvoltata indeaproape cu parteneri din industria auto, evolueaza constant si e tot mai inovatoare.

Lubrifiantii nostri sunt agreati si recomandati de multi producatori auto si sunt potrivite pentru toate autovehiculele lor. Acum si pe viitor, Total Lubricants este dedicata sa creeze uleiuri care corespund standardelor de mediu, sunt eficiente energetic si reduc emisiile de CO2.

Performanta noastra se vede pe pistele de curse din toata lumea, dar este dusa la un nivel mai inalt, in fiecare zi, de catre tine.