Skip to content

FOLIA REVOLUTIE IN PRELUCRAREA METALELOR

Gama de produse Folia reprezinta o revolutie in domeniul fluidelor de prelucrare a metalelor. Aceasta familie de fluide este formulata cu matierale biologice si apa fara ulei mineral si emulgatori. Avand o capacitate de lubrifiere foarte ridicata si o excelenta putere de racire, ea ofera utilizatorilor o solutie unica pentru mrea majoritate de operatii de prelucrare a metalelor.

TREI BENEFICII MAJORE: SANATATE, SECURITATE SI PERFORMANTA

Sanatate Securitate Performanţă
Componenti putin periculosi Fara miros [inodor] Mareste durata de viata a sculelor
Nu contine compusi cu bor Nu produce dermite Prezinta o durata de viata mai mare decat fluidele standard
Fisa de securitate nu detine pictograme care evidentiaza precautii fata de caracteristici periculoase Nu produce fum in timpul utilizarii Consum redus
  Batiul masinii de prelucrat sau spatiul de lucru raman curate fara reziduri uleioase aderente Productivitate marita

 

Seria Folia reprezinta o solutie revolutionara in prelucrarea metalelor. Aceste noi produse ofera performante mai bune pentru pentru operatori si pentru mediul in care ei isi desfasoara activitatea, gratie utilizarii pentru fabricarea lor a unei tehnologii inovatoare care inlocuieste uleiurile standard cu un polimer obtinut din surse biologice.

Director comercial, Lubrifianti industriali – Prelucrarea metalelor

Recomandarea clientului despre produsele FOLIA - HUTCHINSON

O INOVATIE IN INDUSTRIE

 

 

Seria de produse FOLIA este aliniata la lania de angajament asumat de compania TotalEnergies de furnizare de energie accesibila, fiabila, curata care respecta cele mai inalte standarde de securitate si de protectie a mediului. Noua serie de fluide abordeaza trei probleme majore – prtectia sanatatii, asigurarea securitatii operationale si protectia mediului – si imbunatateste conditiile de munca ale clientilor nostrii.

Reduceri de costuri Acceptat ecologic de mediu Productivitate marita Acceptat cu usurinta de operatori Reducerea volumului de lucrari de întretinere

 

Aceasta noua serie de fluide demonstreaza abilitatea noastra de a raspunde necesitatilor clientilor si de asezare a companiei TotalEnergies in fata tuturor raspunsurilor.

Seria de fluide FOLIA asigura economii semnificative prin reducerea de costuri datorate scaderii consumurilor de scule aschietoare si prin cresterea productivitatii. Aceasta serie FOLIA asigura imbunatatirea conditiilor de munca ale operatorilor.

Recomandarea clientului – Degomme Boccard

Am inteles care sunt necesitatile clientilor nostri si cu ajutorul acestor inovatii, putem oferi o solutie care sa asigure o sanatate marita, o securitate mai mare si performante mai ridicate.