Skip to content

09/07/2018 News

TOTAL Romania @ CNVC Trofeul TOTAL 2018

Trofeul Total, o competitie capricioasa

Etapa noua, castigator nou, vreme ploioasa in ziua de concurs. Am avut parte de un tablou complet in weekendul 9-10 iunie, la Brasov, unde a avut loc cea de-a treia etapa din CNVC, care s-a desfasurat pentru al patrulea an la rand sub titulatura de Trofeul Total. Aceasta etapa este una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate din circuitul de motorsport.

Ziua de sambata a decurs conform asteptarilor, rundele de recunoastere si antrenamentele cronometrate avand loc conform programului stabilit, pe un asfalt in totalitate uscat. Duminica insa, conditiile atmosferice s-au schimbat, iar pilotii au fost nevoiti sa se conformeze modificarilor adoptate pe traseu de organizatori. Din cauza ploii abundente, care a cazut in pauza dinaintea celor doua manse de concurs, startul acestuia a fost amanat din motive de siguranta, iar cea de-a doua mansa a fost intr-un final anulata.

Cei 89 de piloti participanti s-au aliniat la startul unei curse cu un nivel de dificultate peste asteptarile initiale. Din cauza cantitatilor mari de apa cazute pe traseu in urma ploii, aderenta suprafetei a fost una scazuta, iar castigatorul a fost cel care a gestionat si s-a adaptat cel mai bine situatiei aparute.

Pilotul Bogdan Rusea, care se bucura de sustinerea Total Romania, nu a obtinut o performanta asa cum ne-a obisnuit pana acum, insa s-a descurcat onorabil, clasandu-se la finalul concursului pe locul 22.

Spectatorii care au ales sa-si petreaca weekendul urmarind competitia au avut parte de momente frumoase si un concurs care a scos la iveala cele mai ascunse talente ale pilotilor, in conditii speciale. Precum si de activitati interesante puse la dispozitie de organizatori.