Skip to content

10/09/2018 News

Promo Rally continua sa se dezvolte

Sezonul al patrulea al Promo Rally debuteaza la finele lui septembrie, cu revenirea Prejmer Circuit in campionatul dedicat pilotilor amatori. Competitia brasoveana isi propune sa dezvolte formatul din anii precedenti si promite sa vina cu o serie de noutati interesante in editia 2018-2019, care va avea 6 etape in locatii diferite din Judetul Brasov.

"Promo Rally TOTAL powered by SDS" este numele sub care se desfasoara editia a patra a competitiei brasovene dedicata amatorilor, despre care organizatorii spun ca va reprezenta o piatra de hotar in evolutia seriei. Intrecerea isi propune sa devina un festival care sa implice comunitatile locale si sa devina o traditie anuala, iar in acest sens calendarul celei de-a patra editii Promo Rally vede alaturarea a doua trasee stradale, in Prejmer si Harman, care promit sa aduca o crestere insemnata a numarului de spectatori.

Renasterea Promo Rally ca si urmas al intrecerii intitulate "O noua generatie" a avut initial ca obiectiv descoperirea de noi talente ale sportului auto, lucru care ramane o preocupare a organizatorilor. Pe parcursul celor trei ani, insa, scopul a devenit unul mult mai amplu, in lipsa circuitelor de viteza din Romania, Promo Rally deservind o nevoie reala a conducatorilor de a-si testa si imbunatati abilitatile si de a descoperi limitele automobilelor pe care le conduc zilnic, totul intr-un mediu controlat si sigur. Iar cea de-a treia directie, subliniata si de sloganul editiei care debuteaza in aceasta toamna, "Defensiv pe sosea, Sportiv pe circuit" este promovarea conducerii defensive. In acest sens, Promo Rally vede alaturarea scolii de conducere defensiva SDS Romania, care isi are sediul pe circuitul de la Prejmer si care va avea rolul de co-organizator.

Prima etapa a campionatului se desfasoara pe Prejmer Circuit in data de 30 septembrie.

Editia a patra a Promo Rally promite multe noutati, intre care seminarii gratuite pe tema conducerii defensive, briefing vizand tehnica de pilotaj pentru participanti, tombole, premii, prezentari auto si de sisteme de securitate auto si multe altele.

Calendar Promo Rally TOTAL Powered by SDS 2018-2019:

1. Prejmer Circuit - 30.09.2018
2. Prejmer (circuit stradal) - 21.10.2018
3. Brasov - Bartolomeu - 18.11.2018
4. Harman (circuit stradal) - 16.12.2018
5. Brasov - Bartolomeu - 20.01.2019
6. Prejmer Circuit - 24.02.2019

Documente Etapa I - Promo Rally TOTAL Powered by SDS:

• Regulament
• Formular inscriere concurent
• Formular inscriere echipa
• Declaratie utilizare auto
• Declaratie pentru autovehicule neinmatriculate

Promo Rally TOTAL powered by SDS este sustinut de partenerii principali TOTAL Romania si SDS - SAFE | driving school si organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brasov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, al Gruparii de Jandarmi Mobile Brasov, al Primariei si Consiliului Local Brasov, al Primariei si Consiliului Local Prejmer, al Primariei si Consiliului Local Harman.

Parteneri: Pro-X, Cyclon Motorsport, Tiriac Auto, Telekom, Konvekta, Infinity Trophy, Ice Team, alternatoaredemaroare.ro, Apel One Med, TehnoSting, Time is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Agentia Century, Angelli.

Parteneri media: Rock FM, Newsbv.ro, Zile si Nopti, autorally.ro

Foto: RPM Racing RO