Skip to content

06/06/2018 News

Eveniment Total Bitum

In ziua de 7 iunie, Total Romania a organizat un eveniment dedicat clientilor de bitum, in cadrul caruia participantii au asistat la o conferinta si au efectuat doua vizite, la fabrica de lubrifianti si depozitul de bitum ale companiei din judetele Brasov si Covasna.

Conferinta care a avut loc la Brasov, si la care au luat parte 60 de participanti, a avut in program urmatoarele trei teme:  

  1. Strategia grupului Total in Romania, proximitatea si flexibilitatea fata de clienti
  2. Servicii online de gestionare a comenzilor si facturilor
  3. Servicii si produse care sa sustina segmentul constructiilor de drumuri

Prima tema a fost sustinuta de catre Marco Pannunzio, director general Total Romania, a doua de Iulian Gutu, Bitumen Manager in grupul Total Romania, iar ultima de catre Mihaela Mandrea-Muraru, Director Comercial Total Romania.

Dupa incheierea conferintei echipa Total a mers impreuna cu participantii in vizita la depozitul de bitum de la Ozun, unde le-a prezentat tehnologia de ultima generatie din dotarea locatiei, dupa care i-a condus la fabrica de lubrifianti de la Cristian familiarizandu-i cu procesul de productie al uleiurilor fabricate de Total in Romania.

La finalul zilei, dupa incheierea vizitelor, participantii au fost invitati la cina Chocolat Noir in Poiana Brasov, pentru a se relaxa si impartii impresii in urma activitatilor savarsite cu implicare totala din partea ambelor parti.