Skip to content

Traditia Motorsport

Traditia TotalEnergies in zona de motorsport a inceput acum 45 de ani, cu sute de succese si numeroase titluri de campioni mondiali FIA, asigurandu-ne ca uleiurile noastre de motor ofera cea mai buna performanta.

De la conditiile extreme din desert, la terenul accidentat din munti, la circuitele de raliu pline de adrenalina, TotalEnergies a trecut prin toate. Cursele motorsport sunt laboratorul final pentru dezvoltarea produselor de maine destinate automobilelor. Furnizam echipajelor si organizatorilor produse si servicii de o calitate exceptionala. Garantam pilotilor protectia optima a motoarelor, performanta si fiabilitatea acestora. In acest fel, eforturile echipelor de Cercetare & Dezvoltare deschid calea spre victorie!

Rally Raid

Rally Raid

De la conditiile extreme si temperaturile ridicate din desertul in care se desfasoara Rally Raid, asa cum este Dakar Rally, TOTAL QUARTZ asigura o protectie optima a motorului pentru Peugeot 3008DKR Maxi. De fapt, Total si Peugeot sunt parteneri vechi si castigatori ai competitiei Dakar.

Cursa de anduranta

Cursa de anduranta

Anduranta este cel mai bun test pentru longevitatea si performanta motorului. Succesul echipei Aston Martin Racing in una dintre cele mai complexe curse - 24 ore in Le Mans - a dovedit faptul ca uleiul de motor TOTAL QUARTZ este un partener de incredere.

Campionatul Mondial de Raliuri

Campionatul Mondial de Raliuri

Cursele la temperaturi ridicate in diferite conditii de drum, pe nisip, noroi sau bitum pot reprezenta o adevarata provocare. De fapt, dupa o serie de succese, Citroen Racing are in continuare incredere in uleiurile TOTAL QUARTZ in Campionatul Mondial de Raliuri FIA.

Quartz – Testat pe circuit, disponibil pentru toti soferii

Quartz - testat pe circuit

Expertiza noastra in competitiile de racing ne-a permis sa dezvoltam uleiurile de motor QUARTZ care respecta cele mai stricte standarde legate de protectia motorului si performanta sa chiar si in conditiile meteo extreme.

 

Parteneriate locale

Napoca Rally

Parteneriat Norbert Maior

Credem in parteneriate de durata, axate pe performanta si rezultate, motiv pentru care, din 2018, il sustinem pe Norbert Maior, pilotul echipei Napoca Rally Academy.

Trofeul Serus

Trofeul Serus

Sa sustinem Serus Auto in organizarea etapei care deschide oficial Campionatul National de Viteza in Coasta a devenit o traditie. O experienta TOTALA, pe care suntem mandri sa o sprijinim!

Promo Rally

Promo Rally Total

Promo Rally Total este o competitie de automobilism sportiv organizata cu scopul descoperirii si promovarii tinerilor piloti, dar si sustinerii iubitorilor de performanta. TOTAL a inteles importanta acestui eveniment si a hotarat sa sponsorizeze evenimentul devenind partener oficial.

Recomandat de cei mai buni in Motorsport

Parteneriate Motorsport