Skip to content

01/03/2022 News

Zero Accidente pentru transportatori

totalenergies

Dragi Parteneri,

Cu toții suntem mândri să anunțăm că marți, 22 februarie 2022, TotalEnergies Marketing Romania a organizat a 5-a editie a evenimentului anual dedicat partenerilor noștri din transport, cu obiectivul comun – Zero Accidente pentru transportatori. Siguranța pentru toți se află în mijlocul preocupărilor noastre și suntem cu toții angajați in atingerea acest obiectiv.

#SafeDriver nu este doar un eveniment, este rezultatul comun al eforturilor noastre și ii felicităm toți partenerii și colaboratorii pentru implicare.

„Siguranța rutieră este un factor cheie pentru integritatea tuturor participantilor in trafic și o atenție deosebita trebuie acordată  respectarii măsurilor de siguranță impuse: aplicarea legislație în vigoare, coordonarea tuturor celor implicati  la nivel național și local pentru asigurarea Siguranței Rutiere, informari periodice pentru profesioniști despre cele mai noi tendinte tehnice de siguranță rutieră, îmbunătățirea abilităților și comportamentului șoferilor, inclusiv instruirea in cazul acordarii primului ajutor. Prin urmare, educația în materie de siguranță rutieră este la fel de importanta ca orice alta abilitate pentru a reusi sa evitam toate posibilele accidente.” – a declarat Anca Marin – Manager Aprovizionare și Transport, TotalEnergies Marketing Romania."

“Sunt convins ca vom imbunatati constant performanta in atingerea obiectivului Zero Accidente prin pastrarea disciplinei in randul operatiunilor tehnologice, a vigilentei in rutina zilnica, a atentiei la detalii si a unei atitudini proactive fata de siguranta.

O putem face prin semnalizarea oricarei anomalii sau abateri, precum si prin participarea la actiuni individuale si colective pentru imbunatatirea sigurantei la nivel local si, mai mult, la nivel global, a culturii securitatii in cadrul organizatiei noastre– said Catalin Cindea – Manager HSEQ, TotalEnergies Marketing Romania."

”Acest eveniment ne indeamna sa contiunuam sa fim vigilenti cu privire la toate aspectele legate de Securitatea si sanatatea in munca. Orice moment de neatentie, indiferenta fata de un comportament deviant, neluarea in serios a responsabilitatilor zilnice ar putea avea rapid consecinte mai mult sau mai putin grave pentru parteneri, angajati si companie.”- said Alexandru Matei – Manager Depozit Bitum, TotalEnergies Marketing Romania.

Ne vom continua angajamentele în acest domeniu și toate operațiunile noastre se vor desfășura în conformitate cu cele mai stricte reguli HSE. Acesta este singurul mod de a dezvolta o activitate durabilă și de a oferi cea mai bună calitate a serviciilor clienților noștri și comunităților locale."

Echipa TotalEnergies Marketing Romania