Skip to content

Misiune si Valori

Misiunea TOTAL ROMANIA este de a fi o referinta pe piata. Generam crestere economica prin respectul puternic pe care il avem fata de clienti, angajati si parteneri; prin solutii inovative; prin angajamentul nostru autentic fata de societate si fata de mediu si prin proximitatea fata de clienti.

 

VALORI

PUNEM CLIENTII PE PRIMUL LOC.  – Ne dezvoltam activitatea ascultandu-ne clientii, respectandu-i, fiind aproape de ei si oferindu-le cele mai bune solutii de care au nevoie. Scopul nostru este ca ei sa se poata baza intotdeauna pe noi si pe serviciile noastre. Vrem sa le fim partenerul pe termen lung in care au incredere.  Si de aceea avem curajul sa fim flexibili, deschisi si gata sa ne transformam mereu pentru a deveni mai buni!

 

CONSIDERAM OAMENII RESURSA STRATEGICA.  – Cea mai eficienta intrebuintare a resurselor planetei noastre depinde de oameni, de modul in care dezvolta solutii tehnologice cu respect fata de mediu si comunitati. Acesta este si felul in care angajatii nostri, membri ai echipei globale TotalEnergies Group, contribuie prin munca lor la grija fata de planeta.

 

ACTIONAM RESPONSABIL FATA DE SOCIETATE. – De-a lungul anilor, ne-am dezvoltat compania in mod durabil, imbunatatind continuu impactul asupra societatii. Actionam corect si avem o etica solida, respectata de toti oamenii nostri. Siguranta angajatilor si a mediului reprezinta pentru noi o datorie asumata.  

 

GENERAM SCHIMBARE PRIN INOVATIE.  – Suntem dedicati inovatiei: o consideram singura metoda care asigura crestere sustenabila atat pentru clienti, comunitate, cat si pentru echipa si compania noastra. Ca este vorba de implementarea unor solutii noi pentru a satisface nevoile clientilor, de organizarea activitatii sau de planificarea strategiilor de dezvoltare, inovatia este mai mult decat o provocare acceptata. Este abordarea pe care o preferam pentru a fi competitivi si pentru a crea valoare adaugata în relatia cu partenerii, cu angajatii si cu comunitatea.