Skip to content

22/06/2023 News

TotalEnergies Marketing Romania susține tradițiile comunității din Ozun, Covasna

București, 19 iunie, 2023. În fiecare an comunitatea din Ozun, județul Covasna, își serbează cu mândrie obiceiurile frumoase în cadrul evenimentului Zilele Comunei Ozun. Această sărbătoare aduce împreună locuitorii din zonă pentru a celebra tradițiile și valorile care definesc comunitatea lor.

În acest an, evenimentul Zilele Comunei Ozun a avut loc în perioada 9-11 iunie și a reprezentat un prilej de bucurie și entuziasm pentru toți participanții.

Prezentă în Ozun din 2014, TotalEnergies Marketing Romania a devenit de-a lungul timpului un susținător de încredere al comunității și anual susține organizarea acestui eveniment emblematic pentru comunitate.

„Ne implicăm cu bucurie în dezvoltarea comunităților din care facem parte. Prin susținerea acestui eveniment, dorim să aducem un omagiu frumuseții și autenticității locale și să contribuim la promovarea obiceiurilor și moștenirii culturale unice a Ozunului.” a declarat Didier Grimault, Director General TotalEnergies Marketing Romania.

Dansul popular, muzica, spectacolele de teatru, competițiile sportive și expozițiile tematice sunt elemente cheie ale culturii locale și au fost prezentate prin intermediul activităților organizate cu ocazia acestei sărbători.

Zilele Comunei Ozun au adus bucurie, tradiție și voie bună în inima acestei comunități. Locuitorii s-au unit în jurul valorilor care îi definesc și au demonstrat, încă o dată, că obiceiurile frumoase și evenimentele locale sunt un prilej de mândrie.