Skip to content

22/10/2022 News

TotalEnergies Marketing Romania si TotalEnergies Global Services Bucharest impreuna la Angajatori de TOP Bucuresti

In perioada 21-22 octombrie 2022 TotalEnergies Marketing  Romania si TotalEnergies Global Services Bucharest vor participa impreuna la cea de-a 33-a editie Angajatori de TOP Bucuresti, cel mai mare târg de carieră organizat în România.

Peste 100 dintre cei mai doriti angajatori au pregatit cele mai interesante oportunitati de cariera. Exista peste 6000 de joburi pentru profesionisti, middle-level sau studenti. Zeci de SkillShop-uri si Conferinte vin in sprijinul dezvoltarii profesionale si personale a tuturor participantilor.

Evenimentul faciliteaza interactiunea directa dintre candidati si angajatorii si ofera posibilitatea obtinerii jobul dorit mult mai usor, reducand semnificativ timpul investit pentru a sustine un interviu. Conceptul destins, discutiile de la stand cu reprezentantii companiilor, atmosfera relaxata de la eveniment, dorinta de dezvoltare si cunoastere cu siguranta ii vor ajuta pe candidati sa se faca remarcati.

Echipa TotalEnergies va asteapta cu drag la Angajatori de Top Bucuresti, standul  nr. 4, parter, Sala Palatului, 21-22 octombrie 2022.