Skip to content

29/07/2022 News

TotalEnergies Marketing Romania si Sarbatorirea Zilei Frantei, 14 iulie, 2022

TotalEnergies Marketing Romania a sprijinit Ambasada Franței și Alianța Franceză din Brasov în organizarea evenimentului de sarbatorire in Romania a  Zilei Franței – 14 Iulie, fiind celebrata la București in data de 14 iulie și apoi la Făgăraș in data de 18 iulie, reunind un număr de peste 2500 persoane.

După festivitățile organizate la Ambasada Franței din București, Cetatea Făgărașului a gazduit un eveniment special dedicat civililor si militarilor NATO relocați în România.

În calitate de sponsori, am avut plăcerea de a participa la eveniment și de a ne bucura de prezența Ambasadoarei Franței în România, doamna Laurence Auer, a înaltelor autorități militare franceze și române, a autorităților locale, a militarilor francezi și români și a altor oficialități.

În această perioadă de conflict din Ucraina, sărbătoarea din Cetatea Fagarasului a căpătat o importanță simbolică, marcata de prezența colonelului Christophe Degand, comandantul Grupului de Luptă NATO din țara noastră, patronat de Franța și staționat la Cincu.