Skip to content

03/06/2022 News

TotalEnergies Marketing Romania si Asociatia EDIT la AUTO TOTAL BUSINESS SHOW ROMEXPO, București

totalenergies

În weekend-ul 28-29 mai 2022, TotalEnergies alături de partenerii de la Asociația EDIT a desfășurat la Romexpo, in cadrul evenimentului ATBS workshop-uri de educație pentru siguranță rutiera adresate copiilor cu vârste între 3 și 13 ani.

Cei mai mici dintre participanți au avut oportunitatea să descopere informații despre semnele de circulație prin materialele educaționale puse la dispoziție și apoi să recapituleze ceea ce au învățat prin desene, puzzle-uri și povești.

Cei mai mari dintre participanți au realizat împreună cu formatorii noștri activități ce implicau completarea unui rebus sau concursuri interactive în care copiii trebuiau să descopere care sunt afirmațiile corecte.

În medie, atât cei mici, cât și cei mai mari au participat la activități aproximativ 15-20 de minute, iar la finalul acestora au primit kit-uri de educație rutieră care cuprindeau: vestuță reflectorizantă, manual „Ora de Educație Rutieră – Vio și Rică în Oraș”, breloc reflectorizant, insignă, carnet de pieton și broșură informativă pentru părinți.

La finalul celor două zile au fost prezenți la activități aproximativ 300 de copii.