Skip to content

16/06/2022 News

TotalEnergies Marketing Romania sărbătorește Ziua Mondială a Mediului

În fiecare an, în data de 5 iunie, sărbătorim Ziua Mondială a Mediului, instituită în anul 1972 de către Adunarea Generală a Națiunilor unite și constituind cel mai important element al ,,Programului pentru Mediu’’ al Națiunilor Unite.

Cu acest prilej, TotalEnergies Marketing Romania a organizat o acțiune de mediu în data de 10 iunie 2022, cu participarea echipelor din cele trei locații ale companiei – Cristian, Ozun și București. Acțiunea a avut drept scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la problemele de mediu și la pericolul de dispariție a anumitor specii de păsări. Mijlocul ales pentru realizarea acțiunii a fost reprezentat de construcția si decorarea casutelor de hranit păsări, iar fiecare dintre echipele participante a avut libertatea de a alege atât designul, cât și decorul casei. De asemenea, fiecare angajat a primit cate o planta in ghiveci, pe care sa o ingrijeasca si de care sa se bucure....

Pentru a aprecia talentul și creativitatea participanților, aceștia au fost evaluați de către un juriu, format din: Ion Ciolacu, Consul onorific al Franței la Brașov, Daniela Moașa, Director, Alianța Franceză, Raduly Istvan, Prefect al județului Covasna, Mihaela Mandrea-Muraru, Managing Director, AS 24, Eniko Bordas, Primarul comunei Ozun, Gicu Cojocaru, Primarul comunei Cristian, Didier Grimault, Managing Director TotalEnergies Marketing Romania, Adriana Record, Director Executiv CCIFER, Thierry Gourault, Președintele Consiliului de Administratie al TotalEnergies Marketing Romania .

,,Misiunea TotalEnergies este de a pune bazele unui viitor mai bun. Cu prilejul evenimentului din data de 10 mai, echipele TotalEnergies Marketing Romania nu doar că au ajutat păsările, ci s-au și distrat și au lucrat în echipă!’’, afirmă Didier Grimault, Managing Director, TotalEnergies Marketing Romania.

Anul acesta, #OnlyOneEarth este sloganul ales de către Organizația Națiunilor Unite pentru celebrarea Zilei Mondiale a Mediului. Valorile Companiei TotalEnergies se aliniază cu această afirmație și, tocmai de aceea, participarea la astfel de acțiuni de mediu este una dintre activitățile ce nu pot lipsi din companie.