Skip to content

19/09/2022 News

TotalEnergies Marketing Romania la Congresul National de Drumuri si Poduri

TotalEnergies Marketing Romania at the XVI-th edition of the National Congress of Roads and Bridges, Timisoara, September 21 and 24, 2022.

Avem placerea sa vă anuntam participarea TotalEnergies Marketing Romania in cadrul celei de-a XVI editii a Congresului National de Drumuri si Poduri, organizat in Timisoara, Hotel Timisoara, între 21 și 24 septembrie 2022.

Congresul Naţional de Drumuri şi Poduri este un eveniment de importanţă naţională, organizat odată la 4 ani. Lucrările congresului reunesc un număr important de specialişti din domeniul infrastructurii rutiere, proiectanţi, consultanţi, constructori dar şi administratori ai reţelelor de autostrăzi, drumuri naţionale, drumuri judeţene, străzi.

Temele abordate la congres sunt de actualitate, în concordanţă cu preocupările la nivel naţional şi internaţional.

Congresul este organizat de Asociaţia Profesională de Drumuri şi Poduri din România, cu sprijinul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Oraşul ce găzduieşte ediţia din acest an este un oraş emblemă pentru România, atât din punct de vedere istoric cât şi economic şi cultural. Cunoscut ca oraş al diversităţii, Timişoara va fi Capitală Culturală Europeană în 2023.

Echipele noastre de Bitum si Vanzari Automotive vor intampina vizitatorii la standul TotalEnergies Marketing Romania, pentru a prezenta produsele si serviciile dedicate domeniului constructiilor de drumuri, Timisoara, Hotel Timisoara, între 21 și 24 septembrie 2022.

Echipa TotalEnergies Marketing Romania