Skip to content

17/10/2021 News

TotalEnergies devine sponsor oficial al Cupei Mondiale de Rugby Franța 2023

Total Romania SA devine TotalEnergies Marketing Romania SA

Paris, 25 iunie 2021 - Comitetul de Organizare Franța 2023 și TotalEnergies sunt încântați să anunțe că TotalEnergies a devenit sponsor oficial al Cupei Mondiale de Rugby Franța 2023.

Prin parteneriatul cu Franța 2023, TotalEnergies va sprijini misiunea turneului de a face din Cupa Mondială de Rugby Franța 2023 un moment de sărbătoare în toate regiunile din Franța. Acesta va oferi companiei oportunitatea de a-și prezenta profilul energetic extins unui public mai larg și, prin această ambiție, va consolida legăturile cu părțile interesate.

Cupa Mondială de Rugby Franța 2023 și TotalEnergies promoveaza sustenabilitate ca parte integrantă a strategiei, proiectelor și operațiunilor lor. Punând acest lucru în practica, ambele părți vor lucra împreună pentru a crea un eveniment care sa demonstreze responsabilitatea fata de mediu inconjurator, în special prin implementarea unui plan de mobilitate in favoarea decarbonizarii și furnizarea de energie verde.

Din acest motiv, compania TotalEnergies este încântată să se alăture familiei de sponsori France 2023.

Comentând asupra parteneriatului, Claude Atcher, CEO al Franța 2023, a declarat:
„TotalEnergies dorește să schimbe directiile și să își joace rolul deplin în abordarea provocării climatice. Vrem să avansăm împreună către noile energii, care trebuie să vizeze si Cupa Mondiala de Rugby Franța 2023 și să contribuim la impactul său pozitiv pentru societate. Sunt încântat să avem printre sponsorii noștri oficiali TotalEnergies, cu know-how-ul și expertiza sa, . TotalEnergies este un susținător de lungă durată al rugby-ului francez. Suntem siguri că acoperirea sa densă la nivel național va contribui semnificativ la succesul evenimentului nostru ".

Patrick Pouyanné, președinte și CEO al TotalEnergies a adăugat:
„Este o onoare și o plăcere pentru TotalEnergies să fie sponsor oficial al Cupei Mondiale de Rugby Franța 2023. Integritatea, pasiunea, solidaritatea, disciplina și respectul sunt trăsături cheie ale acestui sport și se potrivesc valorilor companiei noastre. Mai important, rugby-ul este organizat în primul rând în jurul unei echipe, la fel ca TotalEnergies: un colectiv de femei și bărbați angajați în tranziția energetică. Franța este casa noastră, în special sud-vestul Franței, o țară a rugby-ului care face parte integrantă din istoria și ADN-ul nostru. Vrem să sărbătorim legăturile și relațiile strânse cu părțile interesate și clienții noștri din toată țara. Sunt încântat că echipele TotalEnergies își vor pune energia în a transforma acest mare eveniment sportiv într-un succes festiv și popular francez la nivel mondial! ”