Skip to content

15/07/2019 News

Total Romania te asteapta cu surprize @ Teleferic Challenge Poiana Brasov

Road Grand Tour 2019, cel mai mare concurs de ciclism de sosea din Romania, continua seria de 11 curse pline de adrenalina cu Teleferic Challenge, in Poiana Brasov! Pe 20 iulie, peste 500 de ciclisti de toate varstele, profesionisti sau amatori, adulti si copii deopotriva, sunt asteptati sa strabata pe bicicleta un traseu inedit intr-o intrecere din care toata lumea iese castigatoare!

Concursul a fost gandit astfel incat toti participantii sa se poata bucura de cursa...in ritmul lor. Cursa de 20 de km este creata pentru ciclistii amatori, cea de 40 de km, pentru cei care au deja ceva antrenament, iar cea de 60 de km este destinata impatimitilor de ciclism, cu rezistenta sporita, gata pentru o provocare in stilul lor. Iar pentru ca toti participantii sa aiba sanse egale, ei vor fi impartiti, de asemenea, pe categorii de varsta.

TOTAL Romania este si anul acesta sponsor al evenimentului, gata sa sustina organizatorii si participantii in competitie. Si pentru ca ne dorim sa dovedim inca o data ca suntem cei mai buni prieteni ai inovatiei, am pregatit o surpriza unica pentru concurenti. Castigatoarea la Tura Scurta Open femei va pleca acasa cu Veltra, prima bicicleta din bambus laminat din lume. Regulament aici.

 

Bicicleta ofera mixul perfect intre performanta, greutate, putere, soliditate si confort, pentru plimbarile lungi in oras sau in afara lui. Calitatea superioara a materialelor combinata cu un cadru usor din bambus si un design minimalist, dar elegant, va transforma fiecare experienta cu Veltra intr-una memorabila. Mai mult decat atat, bicicleta indeplineste toate exigentele in materie de siguranta, obtinand cea mai prestigioasa certificare din industria ciclismului, ISO 4210. Prietena cu mediul inconjurator, cu un design inovator si oferind o performanta uluitoare, bicicleta Veltra abia asteapta sa isi cunoasca viitorul proprietar!

Pe 20 iulie, pasionatii de aventuri pe doua roti sunt asteptati la Teleferic Challenge Poiana Brasov, pentru o experienta inedita care imbina adrenalina cu aventura si distractia, cu premii si surprize pe masura!

Va asteptam cu drag la standul TOTAL!