Skip to content

04/04/2019 News

Total Romania si Total Global Services Bucharest participa la targul Angajatori de TOP

In perioada 5-6 aprilie Total Romania si Total Global Services Bucharest vor participa impreuna la cea de-a 26-a editie Angajatori de TOP Bucuresti, cel mai mare târg de carieră organizat în România.

130 dintre cei mai doriti angajatori au pregatit cele mai interesante oportunitati de cariera. Exista peste 6000 de joburi pentru profesionisti, middle-level sau studenti. Zeci de SkillShop-uri si Conferinte vin in sprijinul dezvoltarii profesionale si personale a tuturor participantilor. Pasionatii de IT au posibilitatea de a se inscrie la a 10-a editie TechTalks Bucuresti.

Evenimentul faciliteaza interactiunea directa dintre candidati si angajatorii si ofera posibilitatea obtinerii jobul dorit mult mai usor, reducand semnificativ timpul investit pentru a sustine un interviu. Conceptul destins, discutiile de la stand cu reprezentantii companiilor, atmosfera relaxata de la eveniment, dorinta de dezvoltare si cunoastere cu siguranta ii vor ajuta pe candidati sa se faca remarcati.

Echipa Total va asteapta cu drag la Angajatori de Top Bucuresti, standul  nr. 14, parter, Sala Palatului, 5-6 aprilie 2019.