Skip to content

30/09/2021 News

Total Romania SA devine TotalEnergies Marketing Romania SA

Total Romania SA devine TotalEnergies Marketing Romania SA

Suntem mândri să vă facem cunoscut faptul că incepănd cu data de 16.09.2021, Total Romania SA a devenit oficial TotalEnergies Marketing Romania SA. Noua denumire integrează în identitatea sa transformarea strategică a Grupului petrolier Total în Compania TotalEnergies, companie dedicata furnizării de energii mai accesibile și mai curate, pentru căt mai mulți utilizatori.

Acest moment reprezintă o oportunitate extraordinară pentru activitatile noastre locale de producere și comercializare a Lubrifianților, Bitumului și a Fluidelor Speciale. Vom integra această nouă identitate în numele produselor comercializate în prezent sub marca TOTAL și o vom declina in toate materialele de comunicare, pe etichetele tuturor produselor și la punctele de vânzare. Această integrare se va face, desigur, în strânsă colaborare cu dvs., pentru a vă sprijini în faza de tranziție.

Marca ELF nu va fi afectată de noua identitate TotalEnergies.

Vă vom informa periodic despre demersurile acestei transformări, in dorința de a face din această nouă identitate un succes pentru clienții noștri.

TotalEnergies Marketing Romania SA

 

Managing Director 

Didier GRIMAULT