Skip to content

07/04/2019 News

Total Romania anunta castigatorii Competitiei Startupperul Anului

Energizeaza-ti ideile!

Juriul specializat, format din specialisti, lideri si membri ai comunitatii de afaceri, precum si experti de la Total, a ales castigatorii competitiei „Startupperul Anului”, editia 2018-2019, organizata pentru prima data in Romania.

Cei trei castigatori ai competitiei, care urmeaza sa inceapa perioada de mentorat, sunt:

  • Premiul I: Mirona Paun, Tzitzi-Poc – proiect ce exploateaza teatrul ca instrument educational, integrand elemente digitale, pentru ca cei mici sa invete sa identifice emotiile si sa le gestioneze;
  • Premiul II: Madalin-Marius Margan, OncoChain – platforma internationala pentru pacientii oncologici, ce asigura asistenta medicala personalizata;
  • Premiul III: Alexandru Buzescu, Plugpoint – statii de incarcare, proiect care incurajeaza utilizarea masinilor electrice in Romania prin dezvoltarea unei intrastructuri eficiente si usor de folosit.

Cei trei anteprenori vor beneficia de sprijin financiar in valoare cumulata de 25.000 euro (premiul I - 12.500 euro, premiul II - 7.500 euro si premiul III - 5.000 euro), un program de mentorat si coaching profesional, precum si promovare si expunere media.

Titulatura de Femeie Antreprenor de Top a fost acordata Mironei Paun, aceasta devenind dubla castigatoare in cadrul competitiei organizata pentru prima data la nivel local.

Competitia “Startupperul Anului sustinut de Total”, editia 2018-2019, derulata simultan in 55 de tari – 37 din Africa, 11 din regiunea Asia-Pacific si Orientul Mijlociu, 4 din America si 3 din Europa – reitereaza angajamentul Total fata de dezvoltarea economica si sociala din tarile in care compania este prezenta. Prin sustinerea acordata tinerilor antreprenori in dezvoltarea propriilor proiecte, competitia consolideaza structura sociala locala.

Aceasta a reprezentat a doua editie a “Startupperul Anului sustinut de Total”, in total, in toate tarile unde s-a desfasurat competitia, inregistrandu-se aproape 50.000 proiecte inscrise, dintre care peste 15.000 au fost eligibile pentru participare. Totodata, 825 de finalisti din intreaga lume au avut ocazia sa isi sustina proiectele in fata comisiilor specializate din fiecare tara in parte si au fost acordate 165 de premii.

In continuare, castigatorii Premiului I din fiecare tara isi vor prezenta proiectele in fata unui juriu international, care va alege sase Mari Castigatori din toate cele 55 de tari participante.

Despre Total Romania

Total Romania a fost infiintata in anul 2005, ca un parteneriat economic intre companiile Total (Franta) si Lustic (Romania). In prezent, compania are sediul in Bucuresti si detine o fabrica la Cristian, Brasov, un depozit de bitum in Ozun, Covasna, si acopera domenii complexe de activitate precum: productie de lubrifianti si unsori, distributie si vanzare de lubrifianti si fluide speciale, depozitare, distributie si vanzare de bitum.

Orientata spre a fi o referinta pe piata locala si, in egala masura, loiala angajamentului de a oferi o energie mai buna, Total Romania prezinta o gama completa de servicii personalizate si solutii avansate, dedicate unei game largi de domenii: autoturisme si motociclete, agricultura, transport, lucrari publice, industrie, transport maritim, aeronautica.

Despre Total

Total este un producator si furnizor global de energie, o companie internationala de petrol si gaze, lider in domeniul energiilor cu emisii reduse de carbon. Cei 98.000 de angajati la nivel mondial isi folosesc expertiza pentru a produce si furniza energie mai sigura, mai curata, mai eficienta, mai inovatoare si mai accesibila cat mai multor persoane. In calitate de companie responsabila, Grupul Total depune eforturi ca operatiunile sale din peste 130 de tari din intreaga lume sa ofere in mod constant beneficii economice, sociale si de mediu comunitatii in care isi desfasoara activitatea.

Nota de precautie

Acest comunicat de presa, care nu este de natura sa produca consecinte juridice, poate fi folosit doar in scop informativ. Entitatile in care TOTAL S.A. detine in mod direct sau indirect investitii sunt persoane juridice separate. TOTAL S.A. nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau omisiunile acestora. In acest document, termenii “Total” si “Total Group” sunt uneori utilizati de convenienta in cazul in care fac referiri generale la TOTAL S.A. si / sau filialele sale. De asemenea, cuvintele “Noi”, “noi” si “nostru” pot fi utilizate, de asemenea, pentru a face referire la filiale in general sau la persoanele care lucreaza in cadrul lor.

Acest document poate contine informatii si declaratii cu privire la viitor care se bazeaza pe o serie de date economice si ipoteze realizate intr-un mediu reglementat, competitiv si economic. Acestea se pot dovedi a fi inexacte in viitor si sunt supuse unui numar de factori de risc. Nici TOTAL S.A., nici filialele sale nu isi asuma obligatia de a actualiza public orice informatie sau declaratie, obiective sau tendinte cu privire la viitor continute in acest document fie ca urmare a unor informatii noi, evenimente viitoare sau altor circumstante.