Skip to content

22/11/2020 News

TOTAL LA DEMO METAL VIRTUAL 2020

Intre 23-27 noiembrie, TOTAL Romania va lua parte la expozitia DEMO METAL VIRTUAL, care anul acesta are loc intr-un context cu totul inedit: targul se va desfasura exclusive online, iar utilizatorii pot vizita standul virtual al expozantilor in format digital chiar aici: www.live.demometal.ro.

Platforma virtuala pusa la dispozitie de Demo Metal ofera oportunitatea de a explora noi metode de prezentare, cunoastere si relationare, adaptate la contextul actual. La standul TOTAL iti pregatim informatiile de care ai nevoie, iti asteptam solicitarile si intrebarile si iti punem la dispozitie oferte exclusive. Totodata, vom fi gata sa ne cunoastem si sa discutam mai multe si in intalniri video.

Chiar si in aceasta noua normalitate, ne dorim sa ducem mai departe traditia targului Demo Metal, care am luat parte inca de la prima editie si te asteptam si anul acesta cu cele mai potrivite solutii pentru business-ul tau. Pentru ca online sau fizic, tot ceea ce facem si dezvoltam la Demo Metal are un scop precis: acela de a satisface nevoie partenerilor nostri, intr-un serviciu integrat si usor de accesat.

Ne vedem intre 23-27 noiembrie pe https://demometal.ro/virtual/!