Skip to content

31/07/2019 News

TOTAL isi consolideaza prezenta pe piata lubrifiantilor industriali

Paris, 1 august 2019 – Total, un jucator important pe piata globala a lubrifiantilor, anunta achizitia de la Houghton International a diviziilor ce produc si comercializeaza in America de Nord si Europa uleiurile pentru laminarea la cald a aluminiului (AHRO), uleiul pentru laminarea laminare la rece a otelului (SCRO) si uleiului pentru laminarea tablei galvanizate (TPRO) functionale in pietele din America de Nord si Zona Economica a Europei. Tranzactia include serviciile de asistenta tehnica asociate ambelor regiuni.

Credem ca aceasta achizitie va crea valoare atat pentru Total, cat si pentru clientii nostri din aceste industrii. Ne va consolida pozitia pe piata de lubrifianti industriali, care este o parte importanta a viziunii noastre strategice pentru viitor.”, a declarat Philippe Charleux, vicepresedinte senior al diviziei de marketing si servicii Total. „Geografic ne consolidam prezenta puternica in Europa si ne extindem activitatile cat si prezenta pe piata din America de Nord, in special in S.U.A.

Cu aceasta gama special formulata de uleiuri de laminare la cald si rece, cat si a produselor de curatat si serviciile de gestionare a fluidelor, Total isi extinde portofoliul de produse pentru a oferi clientilor solutii complet integrate.

Total are o istorie de lunga durata in furnizarea de lubrifianti si solutii de intretinere, in acelasi timp respectand cele mai inalte standarde de siguranta si de mediu.

Pentru mai multe informatii tehnice, puteti vedea paginile noastre dedicate pietei de laminare din aluminiu si pietei otelului.

Despre Total Lubrifiants

TOTAL Lubrifiants este un producator global lider in domeniul sau si furnizor de uleiuri de motor si lubrifianti. Detine 41 de uzine de productie in intreaga lume si mai mult de 5.800 de angajati in 150 de tari. TOTAL ofera produse inovatoare, eficiente si cu impact redus asupra mediului, dar si servicii dezvoltate de peste 130 de cercetatori in sediul de cercetare si dezvoltare. TOTAL este un partener de incredere pentru domeniile auto, industriale si marine.

lubricants.total.com

Despre Divizia Marketing si Servicii din Total

Divizia Marketing si Servicii din Total dezvolta si comercializeaza produse derivate in principal din petrol brut, impreuna cu toate serviciile asociate acestora. Cei 31.000 de angajati sunt prezenti in 109 tari, iar ofertele sale de produse si servicii sunt vandute in 150 de tari. In fiecare zi, Total Marketing & Services serveste peste 8 milioane de clienti in reteaua sa de peste 14.000 de statii de service din 62 de tari. Fiind cel de-al patrulea distribuitor mondial de lubrifianti si cel mai important distribuitor de produse petroliere din Africa, Total Marketing & Services opereaza in 50 de site-uri de productie la nivel mondial unde fabricile de lubrifianti, bitum, aditivi, combustibili speciali si fluide care isi sustin cresterea.

Despre Total

Total este un jucator energetic important care produce si comercializeaza combustibili, gaze naturale si electricitate cu emisii reduse de carbon. Cei peste 100.000 de angajati isi asuma sa imbunatateasca producerea unei energii care sa fie mai sigura, mai curata si accesibila cator mai multor utilizatori. Prezenti in peste 130 de tari, ambitia noastra este sa devenim principalul producator de energie responsabila.