Skip to content

01/07/2020 News

TOTAL DEVINE PARTENERUL PRINCIPAL AL FRAS PENTRU CAMPIONATUL NATIONAL DE VITEZA IN COASTA

Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) si Total Romania SA anunta oficial parteneriatul pentru Campionatul National de Viteza in Coasta, care din acest an devine Campionatul National de Viteza in Coasta Total.

Total Romania SA este unul dintre cei mai importanti sustinatori ai motorsportului din ultimul deceniu, fiind partener principal in diverse etape din campionatele nationale de viteza in coasta si raliuri.

„Sustinerea la un nivel tot mai inalt a motorsportului romanesc este unul din targeturile companiei Total Romania de mai bine de un deceniu. Pas cu pas, dupa initierea in etape nationale, ma bucur ca din acest an am devenit parteneri ai Federatiei Romane de Automobilism Sportiv pentru Campionatul National de Viteza in Coasta. Cu siguranta, nu ne oprim aici deoarece vrem sa ne aducem aportul la dezvoltarea motorsportului”, a declarat Marius Amir, Business Developer Total Romania.

„Total este unul dintre brandurile care sunt alaturi de automobilismul sportiv de foarte mult timp, iar prin acest parteneriat se consolideaza relatia pe care o are cu motorsportul. Acordul este pentru sezonul in curs, dar cu posibilitate de prelungire pentru urmatorii doi ani”, a declarat directorul sportiv al FRAS, Ioan Badiu.

Traditia Total in zona de motorsport a inceput acum 45 de ani, cu sute de succese si numeroase titluri de campioni mondiali FIA, asigurandu-se ca uleiurile de motor ale acestui brand ofera cea mai buna performanta. De la conditiile extreme din desert, la terenul accidentat din munti, la circuitele de raliu pline de adrenalina, Total a trecut prin toate. Cursele motorsport sunt laboratorul final pentru dezvoltarea produselor de maine destinate automobilelor.

Sezonul 2020 din Campionatul National de Viteza in Coasta Total programeaza un total de 6 etape. Prima runda a avut loc in urma cu doua saptamani la Cheile Gradistei, iar cea de-a doua este programata pentru acest weekend la Resita.