Skip to content

06/01/2019 News

TOTAL alimenteaza excelenta Aston Martin

TOTAL a devenit „partenerul energetic” al companiei Aston Martin in mai 2016 si s-a alaturat apoi diviziei Aston Martin Racing ca partener oficial pe zona tehnica si de lubrifianti. In afara de recomandarea in ceea ce priveste uleiurile de motor, Aston Martin recomanda, de asemenea, TOTAL EXCELLIUM, un carburant care incorporeaza aditivi detergenti specifici pentru a curata si mentine componentele esentiale ale motorului de-a lungul timpului. Ca partener Aston Martin, TOTAL ofera carburant pentru fiecare masina care iese pe portile uzinei Gaydon.

In decembrie 2017, TOTAL si Aston Marin au anuntat reinnoirea parteneriatului pana in iunie 2019.

 

 

 

TOTAL sustine, totodata, si divizia Aston Martin Racing in cadrul FIA World Endurance Championship (WEC), devenind partenerul oficial pe zona tehnica si de lubrifianti pentru Aston Martin Racing. Cu 45 de ani de experienta in cercetare si dezvoltare si expertiza in domeniul motorsport, TOTAL a dezvoltat lubrifianti, uleiuri, fluide si aditivi speciali de calitate, care sa asigure performanta tehnica. Pentru prima data in afara Formula 1, TOTAL ofera un laborator mobil si suport tehnic printr-un inginer dedicat prezent la fiecare cursa WEC.

Doi ani de colaborare in FIA World Endurance Championship au avut un cuvant de spus pentru Aston Martin in castigarea titlurilor GTE Pro 2016 si GTE AM 2017, dar si a unei victorii prestigioase in cele 24 de ore ale cursei Le Mans 2017 in clasa GTE Pro.

 

Despre Aston Martin

Fondat in 1913, Aston Martin este un brand iconic de masini sportive cu o mostenire de neegalat care a intrat deja in cel de-al doilea secol. Prin noi investitii, un nou CEO - Andy Palmei si cea mai puternica gama din istoria companiei, brandul britanic are inainte un viitor promitator. Compania are sedii impresionante in Gaydon, UK, ce imbina tehnologia revolutionara cu maiestria activitatii. Fiecare masina produsa este esenta puterii, a frumusetii si a spiritului liber.

 

Despre TOTAL

TOTAL este un producator global lider in domeniul sau si furnizor de uleiuri de motor si lubrifianti. Detine 41 de uzine de productie in intreaga lume si mai mult de 5.800 de angajati in 150 de tari. TOTAL ofera produse inovatoare, eficiente si cu impact redus asupra mediului, dar si servicii dezvoltate de peste 130 de cercetatori in sediul de cercetare si dezvoltare. TOTAL este un partener de incredere pentru domeniile auto, industriale si marine.