Skip to content

21/02/2023 News

Siguranță Rutieră și Mobilitate pentru Nevăzători

TotalEnergies Marketing Romania a lansat „Provocarea Celor Zece Milioane de Pași pentru Brigitte”, o campanie de Employer Branding, prin care, angajații Companiei din toată țara, sunt provocați să își îmbunătățească activitatea fizică zilnică și să învețe despre sustenabilitatea mediului.

În perioada ianuarie - aprilie 2023, 111 dintre angajații TotalEnergies Marketing Romania, din București, Cristian, Brașov și Ozun, Covasna, vor face mișcare fizică pentru a atinge obiectivul comun de a înregistra 10.000 de pași/zi. Cele 11 echipe se vor coordona și susține reciproc pentru a realiza minim 10 milioane de pași pentru fiecare echipă în parte, până la data limită de 16 aprilie 2023.

Pentru Companie, miza constă în îmbunătățirea nivelului de mișcare zilnică al fiecărui participant, precum și în creșterea responsabilității angajaților față de mediul înconjurător.

Numărul de pași realizat de echipele câștigătoare va fi monetizat și transformat în buget pentru sponsorizarea Sanctuarului Libearty Zărnești, unde TotalEnergies Marketing Romania a adoptat, în 2022, ursulețul Brigitte.

„După succesul Comitetului de Mediu în 2022, cu atât de multe inițiative frumoase, am decis să mergem către un plan de sustenabilitate 2.0! O aplicație dedicată care ne contorizează numărul pași și ne motivează să facem mișcare fizică, pentru a o ajuta pe Brigitte, puiul de urs adoptat de noi. Totodată, această activitate de echipă va fi și o frumoasă experiență în care vom învăța unii de la ceilalți, vom depăși provocări și vom obține o evaluare din partea fiecărui participant, prin intermediul aplicației personalizate. Această campanie internă a fost concepută pentru a promova lucrul în echipă, a le reaminti colegilor noștri de importanța unei vieți active și pentru a ne dezvolta cultura organizațională în direcția dezvoltării durabile” a declarat Didier Grimault, Managing Director, TotalEnergies Romania.

Micile acțiuni în echipă nu lipsesc din cele trei locații TotalEnergies Marketing Romania. Echipa din Ozun cultivă o livadă proprie și participă la acțiuni ecologice în zonă, echipa din București a organizat o campanie națională de educație rutieră, proiectul VIA, iar echipa din Cristian, Brașov a participat la acțiunea de creștere a gradului de conștientizare cu privire la problemele de mediu și la pericolul de dispariție a anumitor specii de păsări, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului.

Din dorința de a susține comunitatea și de a pune bazele unui viitor mai bun, TotalEnergies Marketing Romania dezvoltă constant programe de responsabilitate socială. Compania vizează obiective de responsabilitate socială axate pe mediu, siguranță rutieră, sănătate și valori locale.