Skip to content

17/01/2019 News

Promo Rally TOTAL powered by SDS – Test pe zapada

Penultima etapa a campionatului Promo Rally TOTAL powered by SDS programeaza duminica, 20 ianuarie 2019, o etapa in care aderenta automobilelor participante va avea un rol hotarator in alcatuirea clasamentelor.

Prognoza meteo pentru duminica prevede cer innorat cu posibile precipitatii sub forma de ninsoare. Avand in vedere acest aspect, organizatorii pregatesc un circuit pe parcurgerea caruia concurentii se vor intalni cu zapada afanata, zapada inghetata, dar si asfalt umed.

In sportul auto parcurgerea traseelor cu aderenta scazuta reprezinta spectacol si deliciu pentru spectatori. Pentru viitorii piloti, parcurgerea unui traseu descris anterior va constitui o experienta de neuitat.

Pentru ca toata lumea iubeste derapajul si pentru ca acesta trebuie facut controlat, in conditii de maxima siguranta si securitate, va asteptam in numar cat mai mare.

De asemenea, cei prezenti vor putea participa la o tombola cu premii diverse, intre care cursuri de conducere defensiva, un weekend de drive test cu o masina Tiriac Auto, o cina romantica la Restaurant Altitude din Poiana Brasov, vouchere pentru simulatorul auto profesional, Racing Sim sau vouchere pentru analize medicale oferite de Laboratorul medical Sfanta Maria.

 

Documente Etapa a V - Promo Rally TOTAL Powered by SDS:

•  Regulament

•  Formular inscriere concurent

•  Formular inscriere echipa

•  Declaratie utilizare auto

•  Declaratie pentru autovehicule neinmatriculate

• Harta generala

 

Clasamentul dupa patru etape poate fi accesat aici (click)

Promo Rally TOTAL powered by SDS este sustinut de partenerii principali TOTAL Romania si SDS - SAFE | driving school si organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brasov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, al Gruparii de Jandarmi Mobile Brasov, al Primariei si Consiliului Local Brasov, al Primariei si Consiliului Local Prejmer, al Primariei si Consiliului Local Harman.

Parteneri: Pro-X, Cyclon Motorsport, Konvekta, Angelli, Infinity Trophy, Ape Minerale ZIZIN, TehnoSting, Apel One Med, Tiriac Auto, Telekom, Ice Team, alternatoaredemaroare.ro, Time is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Agentia Century Image, Vitarium SPA, Laborator medical Sfanta Maria.

Parteneri media: Rock FM, Newsbv.ro, Zile si Nopti, www.autorally.ro.