Skip to content

Aluminiu laminat

SOLUȚII TOTALENERGIES pentru Aluminiu laminat

TotalEnergies lubrifianti ofera o gama completa de lichide pentru toate aplicatiile de laminare pentru aluminiu. Produsele noastre optimizeaza precizia masinilor de prelucrare, sporesc eficienta si prelungesc durata de viata a echipamentului. Gama noastra de produse de inalta performanta poate imbunatati productivitatea si creste satisfactia clientilor.

Produsele noastre de inalta calitate din gama de LUBRIFIANTi pentru prelucrarea metalelor si pentru laminarea aluminiului

Gama de produse

Lubrilam S: Ulei de laminare la rece

  • Continut scazut de compusi aromatici
  • Punct de inflamabilitate ridicat

Lubrilam Add: Concentrate  performante de aditivi pentru uleiuri de rulare.

Lubrilam Cleaner H1: Ulei de epurare pentru sisteme de recuperare a fumului (NFS H1).

Oferta Alu

Azolla AL: Ulei hidraulic, inert chimic fata de aluminiu (nu pateaza suprafeta benzii de aluminiu)  adecvat pentru contactul accidental cu alimentele (aprobare NSF H1)

Carter ALS: Ulei pentru angrenaje inchise, inert chimic fata de aluminiu (nu pateaza suprafeta benzii de aluminiu) pentru lubrifierea cilindrilor de presare a cilindrilor de laminare.

Martol FMO: Lubrifiant alimentar pentru pre-lubrifierea benzii de aluminiu inainte de operatia de ambutisare adanca, utilizat in productia de ambalaje din aluminiu (NSF 3H).

Martol EV 10 CF: Ulei cu evaporare rapida pentru eliminarea tensiunilor mecanice din piesele ambutisate

Lubrilam Bio: Ulei pe baza de compusi biologici pentru laminarea la rece

  • Continut scazut de compusi aromatici
  • Punct de inflamabilitate ridicat

Gama Vulsol 5000: Uleiuri de prelucrare ne-emulsionabile pentru rectificarea cilindrilor de laminare

Valona MQL: Fluid sintetic pentru ebosarea si netezirea marginilor

EXPERTIZA TOTALEnERGIES

Ca lider pe piata mondiala a lubrifiantilor industriali, TotalEnergies este dedicat sa aduca cele mai inovatoare si eficiente produse. Prin colaborarea cu producatorii, aprofundam in permanenta aceasta problematica si extindem expertiza noastra in domeniul lubrifiantilor si a produselor specializate pentru industria de laminare a aluminiului.

ITI INTAMPINAM NEVOILE

TotalEnergies se asigura ca nevoile si constrangerile unice ale producatorilor din sectorul aluminiului sunt satisfacute cu ajutorul expertizei noastre in domeniu si prin prezenta noastra globala. Cu TotalEnergies, sunteti sigur ca veti primi asistenta locala intr-un timp util.