Skip to content

Petrol si gaze

Petrol si gaze - cover

 

Lubrifiere excelenta pentru sectoarele de rafinare a titeiului si, prelucrare si purificare a gazului natural neprocesat

Foraj, fracturare hidraulica, productie, prelucrare, compresia sau lichefierea gazului natural: numeroasele operatii de baza ale industriei petrolului si gazelor in care fiabilitatea este atat de critica si siguranta este cruciala pentru maximizarea recuperarii valorilor investite.

Din indepartatele frontiere ale adancurior ale oceanelor pana la campurile petroliere si de gaze din zona Arctica, va oferim solutiile de care aveti nevoie. Expertiza noastr in domeniu pentru procesele de lubrifiere a echipamentelor de rafinare a titeiului si prelucrare a gazului natural, va va ajuta sa atingeti excelenta oriunde aveti localizate centrele de activitate.

Doar bazandu-va pe un portofoliu de lubrifianti de ultima tehnologie si pe servicile asociate, performanta in aceasta industrie nu reprezinta nimic fara un lant de aprovizionare dedicat. In mai mult de 150 de tari, filialele nostre vor sustine activitatea dumneavoastra logistica pentru a se asigura ca operatiile dumneavoastra se desfasoara fara intrerupere.

LUBRIFIANTII NOSTRI PENTRU INDUSTRIA PETROLULUI SI GAZELOR

Lubrifianti pentru generatoare electrice

  • PRESLIA

Prima alegere pentru turbinele cu abur si compresoare centrifuge. PRESLIA este o familie de  uleiuri minerale premium, conceputa pentru functionare fara defectiuni si protectie de lunga-durata a turbo-agregatelor.

  • PRESLIA GT

O familie de uleiuri de turbina potrivita pentru turbine industriale usor si mediu solicitate si pentru tubinele pe gaz puternic solicitate. PRESLIA GT este formulata cu uleiuri de baza minerale avansat-rafinate pentru o buna rezistenta termica si asigura diminuarea proceselor de formare a depunerilor in sistemele turbinei.

  • PRESLIA EVO

O familie de uleiuri de turbina din noua generatie conceputa pentru a corespunde cerintelor de eficienta maxima si cerintelor turbinelor cu gaz care functioneaza in conditiile necesitatii de solicitare de energie suplimentara [de varf] – „turbine de gaz cu varf”.

PRESLIA EVO este formulat pentru prevenirea formarii slamului si lacurilor in sistemele de circulatie ale turbinelor.

  • PRESLIA SE JET

Ulei de turbina pe baza de ester sintetic pentru utilizarea in turbinele de gaz ale echipamentelor derivate din aeroturbine [turbine aeroderivate]. Corespunde cerintelor clasificarii standardului MIL PRF 23699 si cerintelor producatorilor de turbine.

  • PRESLIA SE HTS

Ulei de inalta clasa pe baza de ester sintetic pentru utilizarea in turbinele de gaz ale echipamentelor derivate din aeroturbine [turbine aeroderivate].

Corespunde cerintelor clasificarii standardului MIL PRF 23699 si cerintelor producatorilor de turbine.

PRESLIA SE HTS este recomandat pentru lubrifierea turbinelor aeroderivate care solicita utilizarea unui fluid HTS sau pentru lubrifierea unei turbine a carei functionare este sensibila la formarea de depuneri.

  • NATERIA pentru motoare stationare pe gaz.
  • RUBIA WORKS pentru motoare diesel care actioneaza grupuri electrogene si generatoare de energie de rezerva.
  • DISOLA, CAPRANO pentru motoare diesel de viteza medie utilizate in aplicatii marine si fluviale.
  • COOLELF SUPRA, GLACELF SUPRA pentru unitati operationale de racire.

Lubrifianti pentru intretinere

Oferim o gama cuprinzatoare de lubrifianti pentru sisteme hidraulce, angrenaje, compresoare, dar si fluide pentru transfer de termic si unsorii speciale potrivite pentru utilizare in industria petrolului si a gazelor.

EXPERTIZA TOTALENERGIES

Ca forta majora in sectorul de petrol si gaze, TotalEnergies detine pozitia ideala de dezvoltare de produse specializate, formulate pentru cerintele unice generate de aceasta industrie. Utilizam experienta dobandita in anii de dominatie industriala si expertiza acumulata in productia de petrol si gaze pentru construirea performantelor dumneavoastra. Colaboram indeaproape cu producatorii de echipamente de origine, pentru a fi siguri ca solutiile noastre ofera niveluri inegalabile de fiabilitate si continuitate in exploatare.

RASPUND NECESITATILOR DUMNEAVOASTRA

Cunoaştem cat de dificila este administrarea activitatii de lubrifiere a unitatilor de lucru situate in regiuni izolate si medii severe. Va ajutam sa depasiti dificultătile tehnice si logistice aparute in desfasurarea proceselor de lubrifiere ale echipamentelor dumneavoastra. Bazati-va pe sprijinul nostru si concentrati-va doar pe activitatea dumneavoastra principala.

Va ajutam sa optimizati portofoliul dumneavoastra de lubrifianti pentru a putea fi depozitat in spatii restranse si pentru asigurarea unei maxime fiabilitati a utilajelor dumneavoastra.

Serviciul nostru ANAC va ajuta sa identificati problemele de functionare ale echipamentelor dumneavoastra prin analizarea lubrifiantului, prevenind aparitia defectiunilor majore in lantul tehnologic.

Datorita lantului nostru de furnizare dedicat, existent în majoritatea tarilor, poti avea certitudinea ca TotalEnergies poate livra la timp in locurile cele mai indepartate. Oferim programe de suport tehnic cum sunt, ghidul de diagnosticare a uleiurilor, audituri de lubrifiere si servicii de filtrare pentru echipamentele dumneavoastra.