Skip to content

24/04/2019 News

Peste 1600 de iubitori ai sportului au alergat pe 20 aprilie la Brasov Marathon powered by TOTAL Romania

TOTAL Romania sprijina comunitatea celor care aleg o viata activa si de calitate, fiind partener principal al „Brasov Marathon”, care a avut loc in data de 20 aprilie 2019. Evenimentul este organizat anual de Asociatia „Clubul pentru Protectia Naturii si Turism”.

Echipa Total Romania i-a sustinut pe cei peste 1600 de iubitori ai sportului din tara si din strainatate care s-au inscris la cele 4 probe din cadrul evenimentului. Concurentii probei Maraton au luat startul primii din Piata Sfatului Brasov, la ora 8:00, fiind urmati de cei de la Semimaraton, Cros si Cursa Copiilor. Concurentii probei Maraton au avut de alergat 42 km pana in varful Postavaru, cei de la Semimaraton au alergat 21 km pe potecile din zona Poiana Brasov iar cei de la Cros au admirat Brasovul de pe varful Tampa de-a lungul celor 7 km. Cursele celor 400 de copii inscrisi in competitie s-au derulat pe stradutele din centrul vechi al orasului. 

Ne bucuram ca Brasov Marathon creste in fiecare an, atragand tot mai multi iubitori de sport si de natura intr-una dintre cele mai frumoase zone din Romania. Simtim ca prin sustinerea Brasov Marathon, TOTAL Romania poate contribui la dezvoltarea unui eveniment care devine o emblema pentru comunitatea din Brasov si din imprejurimi.

  • Brasov Marathon

  • Brasov Marathon

  • Brasov Marathon

  • Brasov Marathon