Skip to content

01/09/2019 News

Parteneriatul ELF – DGR

Brandul ELF, o marca Total, este onorat sa devina sponsor oficial al evenimentului “The Distinguished Gentleman's Ride” (DGR), un eveniment international care a inregistrat in 2018 peste 115 000 de participanti pe motociclete clasice si vintage, ce au calatorit in 648 de orase din peste 100 de tari.

https://www.youtube.com/watch?v=a0sGO1DcLkk

 

Despre eveniment

Cursa Distinguished Gentleman's a fost fondata in 2012 in Sydney de Mark Hawwa, un pasionat al motocicletelor. El a decis sa creeze o calatorie tematica pentru a combate stereotipul adesea negativ al barbatilor pe motociclete dorindu-si, in acelasi timp, sa aduca impreuna toate comunitatile de rideri. Ideea i-a venit cand a vazut o fotografie cu actorul Jon Hamm (care-l interpreteaza pe Don Draper in serialul Mad Man) pe o motocicleta clasica purtand unul din cele mai exclusive costume.

 

t

 

Pentru a face acest lucru, a decis sa organizeze o data pe an un eveniment in care oamenii sa poata sarbatori arta de a fi ‘dapper’, alaturi de motociclete clasice personalizate. Cativa ani mai tarziu, asociatia a decis sa foloseasca oportunitatea oferita de eveniment pentru a da un sens etic acestei calatorii recreative, prin strangerea de fonduri si crearea unui parteneriat cu The Movember Foundation (activa in lupta impotriva cancerului si a problemelor de sanatate mintala).

In 2018, veniturile din The Distinguished Gentleman's Ride pentru aceste cauze au ajuns la peste 6 milioane USD.

 

t

 

Din 2012 si pana azi s-a reusit colectarea a peste 18,5 milioane USD, anul trecut fiind atins targetul de 5 mil. USD. Donatiile sunt adresate luptei impotriva cancerului de prostata si a bolilor mintale, ele fiind gestionate direct de catre asociatia Movember.

 

Participarea la eveniment

Daca esti posesorul unei motociclete clasice sau vintage, inclusiv una din urmatoarele modele Cafe Racer, Brat Styled, Chopper, Scrambler si clasicul Scooter te poti inscrie in DGR 2019. Singura conditie este codul vestimentar, care trebuie sa fie „dashing and dapper”. Dupa inregistrarea pe gentlemansride.com, poti selecta orasul in care vei calatori si alege echipa pentru care doresti sa strangi fonduri.

Fiind o marca de lubrifianti premium, ELF a decis sa se alature motociclistiilor acolo unde sunt prezenti, prin strangerea de fonduri pentru Fundatia ELF. Cei care vor strange cele mai multe fonduri vor avea sansa sa castige o camera foto si sa devina pentru un an unul din ambasadorii ELF! Aditional, cei care vor aduna cele mai multe fonduri in timpul campaniei pe site-ul DGR pot avea sansa sa castige diverse premii, inclusiv motociclete premium.

 

t

 

 

DGR Bucuresti 2019

DGR, eventul global caritabil dedicat luptei impotriva bolilor masculine, se va desfasura anul acesta pe data de 29 septembrie in Bucuresti.

Ride-ul va decurge concomitent, la aceasta data in peste 700 de orase din 110 tari.

Vor participa peste 130.000 de rideri in aceeasi duminica (29 sept.) iar tinta pentru strângerea de fonduri de anul acesta este de 7 milioane USD.

Toate datele de inscriere, pentru donatii si detaliile despre DGR 2019 pot fi accesate pe site: https://www.gentlemansride.com/rides/romania/bucharest 

 

Implicarea ELF

Angajat sa raspunda nevoilor tuturor conducatorilor de motociclete, ELF este un brand iconic cu o istorie legendara, care iese in evidenta pentru a aduce pasiune si emotie in viata de zi cu zi a motociclistilor. Tinand cont de aceasta filozofie, ELF comercializeaza o gama exclusiva de lubrifianti, special conceputi pentru motociclete si scutere: ELF MOTO. Cu o puternica istorie in spate, ELF Lubricants iti impartaseste pasiunea pentru motociclete si ofera tuturor incredere si o experienta imbunatatita a calatoriei pe motocicleta.”

"Cu noua noastra gama de lubrifianti ELF, sustinem toate proiectele care promoveaza valorile si calitatea produselor noastre", a declarat Mathieu Soulas, vice-presedinte TOTAL Lubricants. “Pentru noi, acest eveniment este o ocazie excelenta de a fi aproape de clientii nostri printr-o actiune care sarbatoreste entuziasmul calatoriei si dragostea pentru motociclete. "

 

t

 

"Suntem deosebit de incantati si mandri ca un brand ca ELF va fi partenerul nostru pentru The Distinguished Gentleman's Ride 2019", a comentat Mark Hawwa, fondatorul DGR. „Calatoria noastra, care va atrage in acest an 125.000 de participanti in 700 de orase din intreaga lume, nu este doar o zi pentru a sarbatori libertatea si distractia. Reprezinta un angajament profund de sustinere a oamenilor. Am dori sa multumim echipei ELF pentru ca sunt alaturi de noi in timpul acestui eveniment unic, care a atins un nivel incredibil de participare in doar sapte ani ".

ELF si The Distinguished Gentleman Ride vor fi vizibile in special in 15 orase din intreaga lume in timpul evenimentului din 2019. Ii vor intampina pe motociclisti si sustinatorii lor si le vor oferi sansa de a lua acasa premii, cum ar fi una dintre cele 30 de camere foto sau, pentru cei mai generosi sustinatori, o jacheta din piele fabricata in Franta.

 

t

 

Divizia de merchandising ELF

Ca parte a istoriei care exprima calitatea si excelenta, ELF a lansat in 2019 o divizie de merchandising ce comercializeaza produse textile precum tricouri polo, jachete sau sepci. Aceste articole sunt menite sa ofere o gama larga de produse de inalta calitate celor mai exigenti clienti.

Noul parteneriat ELF - DGR a reprezinta o oportunitate pentru a extinde linia si a produce o noua serie de produse ce include un breloc, o sapca si o editie limitata de jachete. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa accesati http://www.myelfstore.com.

 

t

 

In plus, ELF va oferi o serie de articole de imbracaminte si accesorii inspirate din istoria marcii, in colaborare cu The Distinguished Gentleman Ride. O parte din incasari vor fi donate asociatiei si Fundatiei Movember. Pentru mai multe informatii despre DGR, va rugam sa faceti clic aici.

 

Sa ne vedem cu bine pe 29 septembrie 2019!

 

t