Skip to content

TotalEnergies si DS

TotalEnergies si DS: lubrifianti creati pentru masini haute-couture

TotalEnergies si CITROËN sunt parteneri din anul 1968. Datorita increderii care construite de-a lungul timpului intre cele doua companii, parteneriatul s-a extins si pentru  brandul DS.

2015: inceputul colaborarii

Industrial si global, parteneriatele noastre sunt construite pe inovatie, activitati comerciale comune, consultanta tehnica de specialitate si motorsport.

Cercetare si dezvoltare

Pentru ca masinile sa atinga performanta maxima, TotalEnergies dezvolta lubrifianti speciali atat pentru motoarele diesel, cat si pentru cele pe benzina. TotalEnergies a inceput procesul de optimizare a performantelor vehiculelor DS in 1968, cand acesta inca facea parte din CITROËN.

Indstrie

Stiai ca orice vehicul este echipat cu ulei de motor inainte de a iesi din fabrica? Se numeste produs de prima umplere. Pentru a asigura aceasta echipare, constructorul de vehicule trebuie sa isi aleaga un lubrifiant special potrivit pentru modelele sale. DS a ales TotalEnergies si unul dintre cele mai importante uleiuri: QUARTZ INEO FIRST 0W30, uleiul cel mai des utilizat la majoritatea masinilor DS.

Vanzari & tehnologie

Pe langa productia de lubrifianti de inalta performanta, TotalEnergies ofera sesiuni de fromare si programe de prezentare a produselor si instrumente specifice de promovare si comunicare pentru reteaua de vanzari DS.

Motorsport

  • In cadrul parteneriatului dintre TotalEnergies si grupul PSA, reinnoit pana in 2021 TotalEnergies sustine DS Performance in campionatul FIA Formula E.
  • Un beneficiar direct al experientei TotalEnergies va fi DSV-02, masina de curse electrica proiectata de DS Performance.
  • Parteneriatul se concentreaza pe dezvoltarea produselor dedicate, lubrifianti si fluide care imbunatatesc eficienta masinii in ceea ce priveste puterea, dar care reduc cantitatea de energie pe care aceasta o consuma.