Skip to content

TATA Motors

In august 2015, Tata Motors si TotalEnergies au semnat un parteneriat pentru furnizarea lubrifiantilor de inalta calitate in punctele de vanzare si concesiunile Tata Motors de pe piata mondiala.

Parteneri in drumul spre dezvoltare

Este un prim parteneriat pentru compania franceza cu un OEM indian. Prezenta TotalEnergies in peste 150 de tari va sprijini reteaua de concesiuni Tata Motors si clientii sai, asigurand un ulei de calitate, conform cerintele riguroase de lubrifiere ale vehiculelor comerciale.

Prezent in peste 45 de tari, Tata Motors isi extinde amprenta internationala, stabilita prin exporturile din 1961, vehiculele comerciale ale companiei fiind deja comercializate in mai multe tari din Africa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est, Asia de Sud, America de Sud, Australia, CSI si Rusia. 

Prin intermediul acestui parteneriat, TotalEnergies va fi partenerul Tata Motors pentru imbunatatirea nivelului de competenta al retelei Tata Motors, sprijinind modernizarea service-urilor Tata Motors de pe tot globul.

Despre Tata Motors

Tata Motors Limited este cea mai mare companie de automobile din India, cu venituri consolidate de 2,62,796 crores (42,04 miliarde dolari) in 2014-2015. Tata Motors desfasoara operatiuni in filialele si companiile asociate din Regatul Unit, Coreea de Sud, Thailanda, Africa de Sud si Indonezia. Printre acestea se numara si Jaguar Land Rover, afacerea care cuprinde cele doua brand-uri iconice britanice. De asemenea, in India, TotalEnergies si Fiat gestioneaza impreuna o intreprindere comuna. Cu peste 8 milioane de vehicule Tata care se deplaseaza in India, Tata Motors este liderul pe piata al vehiculelor comerciale si in topul vehiculelor de pasageri. Autovehiculele, autobuzele si camioanele Tata sunt comercializate in mai multe tari din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud, Asia de Sud-Est, America de Sud, Australia, CSI si Rusia.