Skip to content

Sany

Grupul SANY si TotalEnergies au semnat un acord de cooperare globala

Grupul SANY prefera TotalEnergies ca partener pentru comercializarea lubrifiantilor de pe pietele internationale.

Grupul SANY, cel mai mare producator mondial de echipamente pentru utilaje de constructii, si TotalEnergies Franta, unul din cei mai importanti producatori si furnizori mondiali de lubrifianti, au incheiat in data de 25 iulie 2014 un acord de cooperare internationala pentru trei ani.

In conditiile acordului, TotalEnergies devine partenerul principal al grupului SANY pentru vanzarile de lubrifianti in retelele sale din tarile participante.

Pentru a sustine pozitia de jucator important a grupului SANY in cercetare si dezvoltare, TotalEnergies si-a orientat eforturile tehnice pentru a dezvolta lubrifianti de ultima generatie, cu scopul de a satisface cerintele din ce in ce mai exigente ale acestor echipamente. Aceasta gama originala de uleiuri este potrivita pentru echipamentele SANY in conditiile extreme de lucru  si pentru o gama variata de temperaturi.

Conform acordului, retelele din intreaga lume vor avea acces la lubrifianti de inalta performanta, la servicii tehnice de inalta calitate, precum si la suportul de marketing oferit TotalEnergies, cu ajutorul carora SANY va putea sa asigure satisfactia clientilor si loialitatea lor. 

In urma strategiei de expansiune globala a companiei SANY, TotalEnergies doreste sa valorifice la nivel mondial experienta in afaceri si in retelele de distributie SANY si sa raspunda nevoilor clientilor SANY pe plan mondial.