Skip to content

Peugeot Scooters

TotalEnergies SI SCOOTERELE PEUGEOT

Peugeot Scooters

 

De ani de zile, un parteneriat puternic intre TotalEnergies si Peugeot

Peugeot si TotalEnergies au colaborat timp de 20 de ani in cadrul unui parteneriat puternic si unic. Cele doua marci impartasesc valori si obiective comune si au reusit sa depaseasca impreuna multe provocari, in diverse domenii, precum cercetarea si dezvoltarea, serviciile post-vanzare si concurenta, dupa cum o arata victoria de la Pikes Peak din iunie 2013 si revenirea programata la Dakar 2015.

 

Un nou parteneriat cu Peugeot Scooters 

Avand la baza aceste succese, Peugeot Scooters si TotalEnergies au decis sa-si uneasca fortele si sa extinda parteneriatul in lumea vehiculelor cu doua si trei roti, din aprilie 2014 pana la sfarsitul anului 2016. Cele doua companii isi vor pune in practica excelenta si profesionalismul pentru a oferi clientilor cele mai performante servicii si produse, de la lubrifianti de prima umplere pana la fluide de intretinere zilnica a scuterelor Peugeot. Acest parteneriat reflecta ambitia pentru excelenta, o caracteristica atat pentru Peugeot Scooters cat si pentru Total Lubricants.

 

Afla mai multe despre scuterele Peugeot 

Peugeot Scooters este o filiala a grupului PSA Peugeot Citroën. Infiintat in 1898, acesta este cel mai vechi grup din lume care proiecteaza, industrializeaza si comercializeaza vehicule motorizate cu doua si trei roti. Cu o gama pornind de la 50 pana la 400 cm3, Peugeot Scooters este prezent in aproape 60 de tari din intreaga lume si este al cincilea cel mai mare producator european de scutere.