Skip to content

Mazda

Uleiurile Mazda

TotalEnergies si Mazda sunt parteneri de 13 ani

In februarie 2016, TotalEnergies si Mazda au innoit parteneriatul pentru producerea lubrifiantilor auto pentru o perioada de 5 ani. Acest parteneriat asigura furnizarea exclusiva a gamei Mazda Original Oils, conceputa si produsa de TotalEnergies, in cele peste 2.300 de service-uri, concesiuni si distribuitori autorizati din peste 45 de tari, majoritatea in Europa.

De la inceputul parteneriatului, lubrifiantii TotalEnergies au contribuit la cresterea fiabilitatii motoarelor Mazda, care au rezistat unor parcursuri indelungate, pe distante mai mari de 140 de miliarde de kilometri. In cadrul acestui parteneriat, echipa de cercetare TotalEnergies a dezvoltat o gama de lubrifianti care se potriveste perfect cerintelor tehnice ale constructorului Mazda cu privire la imbunatatirea performantei vehiculelor sale. Uleiurile de motor si de transmisie vandute in reteaua Mazda beneficiaza de cele mai noi tehnologii, atat in ceea ce priveste protectia motorului, cat si in ceea ce priveste reducerea emisiilor poluante.

Testele efectuate pe motoarele Mazda in centrul de cercetare TotalEnergies dovedesc ca lubrifiantii acestei game indeplinesc cerintele exigente ale tehnologiei Skyactiv. Tehnologia Skyactiv a fost dezvoltata de Mazda pentru a oferi soferilor maximul performantelor ecologice, fara a compromite performanta si placerea de a conduce.

„Reinnoirea acestui parteneriat confirma angajamentul nostru de a sprijini costructorul Mazda in atingerea succeselor sale tehnologice si comerciale. Inovatiile tehnologice ale lubrifiantilor nostri reprezinta un factor decisiv pentru dezvoltarea continua a noilor motoare si a noilor tehnologii. Lubrifiantii de inalta performanta si calitatea serviciilor, in special a suportului oferit de echipele noastre in instruirea personalului din service-uri si concesiuni si distribuitorilor autorizati, servesc direct clientilor retelei Mazda”, a declarat Philippe Charleux, CEO TotalEnergies.

Jeff Guyton, presedinte si CEO al Mazda Europa, a subliniat: „Parteneriatul nostru cu TotalEnergies este unul strategic pentru Mazda si pentru clientii nostri. Odata cu dezvoltarea motoarelor de ultima generatie, lubrifierea este esentiala pentru performanta si durabilitatea motoarelor. Beneficiul utilizarii Mazda Original Oil este evident pentru distribuitorii si clientii nostri”.

Despre Mazda

Mazda Motor Cooperation este o companie internationala de automobile, cu sediul in Hiroshima, Japonia. Producatorul, foarte bine cunoscut pentru roadsterul sau Mazda MX-5, are peste 44.000 de angajati in intreaga lume. In cele patru centre de cercetare si dezvoltare din Japonia, America de Nord, Europa si China, inginerii si designerii lucreaza la viitoarele modele ale companiei, inclusiv tehnologia SKYACTIV Mazda si designul KODO - Soul of Motion. Cu sediul central in Hiroshima, afacerea globala Mazda este operata in 384 de companii de vanzari din peste 120 de tari.