Skip to content

Kia

KIA RECOMANDA TotalEnergies

Kia recomanda Total

TotalEnergies si Kia – un parteneriat al competentelor

TotalEnergies si Kia Motors Corporation sunt parteneri din 2011. Potrivit acordului, TotalEnergies este partenerul recomandat de Kia pentru vanzarea lubrifiantilor in toate retelele de servicii post-vanzare din tarile participante. 

„In ultimii 5 ani, TotalEnergies a demonstrat ca are acoperire la nivel mondial, activitati de marketing importante si tehnologie de inalta calitate pentru a satisface nevoile retelelor noastre. TotalEnergies va fi un partener cheie in cadrul strategiei noastre globale in domeniul serviciilor post-vanzare pentru a spori satisfactia clientilor si a distribuitorilor Kia”, a spus Steven Yoon, vicepresedinte al diviziei de servicii Kia.

In martie 2016, Kia Motors Corporation si TotalEnergies au reinnoit parteneriatul strategic. Pentru inca 5 ani, TotalEnergies ramane furnizorul principal de lubrifianti pentru vehiculele Kia. Lubrifiantii TotalEnergies vor fi recomandati si disponibili exclusiv clientilor Kia din intreaga retea de servicii de peste 5.500 de distribuitori din aproximativ 180 de tari, inclusiv din pietele Europei de Vest.

Prelungirea cooperarii initiale a inceput in 2011 si a extins beneficiile atat pentru proprietarii, cat si pentru distribuitorii Kia. Retelele Kia vor avea acces la uleiurile de inalta performanta Tota Quartz, special dezvoltate pentru a optimiza performantele si fiabilitatea motoarelor si pentru a imbunatati economia de combustibil. De asemenea, Kia si TotalEnergies vor dezvolta programe comune de marketing pentru a spori profitabilitatea distribuitorilor, retentia si satisfactia clientilor. Prin acest parteneriat, Kia si TotalEnergies confirma faptul ca au un scop comun: acela de a-si consolida prezenta tot mai mare pe piata mondiala si de a-si combina punctele forte intr-un „parteneriat al competentelor” care sa dezvolte produse si servicii de inalta calitate pentru o experienta Kia unica.

„Suntem incantati sa extindem cooperarea globala cu grupul Kia Motors Corp. Reinnoirea acestui parteneriat confirma angajamentul companiei TotalEnergies de a insoti Kia pe termen lung in expansiunea sa internationala si de a livra lubrifianti inovativi catre clientii si distribuitorii Kia”, spune Pierre Duhot, directorul general al diviziei de automobile TotalEnergies.

Descopera parteneriatul dintre TotalEnergies si KIA in imagini

 

Despre Kia Motors

Kia Motors Corporation (www.kia.com), producator de masini de calitate, a fost infiintata in 1944 si este cel mai vechi producator de autovehicule din Coreea. Peste 3 milioane de vehicule sunt produse pe an in 10 fabrici de productie si montaj din cinci tari, care sunt apoi vandute si care deservesc o retea de distribuitori din aproximativ 180 de tari. In prezent, Kia are peste 50.000 de angajati in intreaga lume si venituri anuale de aproape 44 de miliarde de dolari. Este sponsorul principal al Australian Open si partenerul oficial de automobile al FIFA - organismul de conducere al Cupei Mondiale FIFA. Motto-ul Kia, „Puterea de a surprinde”, reprezinta angajamentul global al companiei de a surprinde lumea oferind experiente care depasesc asteptarile.