Skip to content

Great Wall

GREAT WALL MOTORS

Great Wall partners

Scurta introducere a Great Wall Motors 

 

Great Wall Motors este un producator independent de autovehicule chinezesti, specializat in productia de automobile SUV (marca Haval), Pick up (marca Wingle) si sedan (marca Voleex), cu prezenta in peste 100 de tari. In 2013, GWM a realizat vanzari de peste 750.000 de unitati in intreaga lume. 
Total Lubricants China a initiat primul parteneriat cu GWM in 2007, iar eforturile echipelor tehnice din TotalEnergies China au permis ca GWM sa devina un constructor important al Chinei. 

In continuare, scopul nostru este acela de a construi si de a sustine un parteneriat strategic complex cu GWM si de a-l transforma intr-o afacere globala solida.

 

 

Descopera principalele evenimente ale parteneriatului nostru:

  • 25 mai 2016 – ceremonia de deschidere a laboratorului dezvoltat de TOTAL China si Great Wall Motor a avut loc in Baoding, Hebei, in China. Great Wall Motor si TOTAL China s-au angajat, odată cu deschiderea acestui laborator comun, să ofere permanent solutii pentru excelenta tehnica in motorsport.
  • 5 mai 2015 – GWM si TotalEnergies au extins parteneriatul strategic pentru inca 3 ani in Baoding, China. Total Lubricants continua sa fie partenerul recomandat de GWM pentru vanzarile de lubrifianti in toate retelele sale post-vanzare.
  • 19 septembrie 2014 – TotalEnergies a primit premiul pentru „Inovatie tehnologica 2014 a Great Wall Motors”, care reprezinta recunoasterea contributiei TotalEnergies la cooperarea cu GWM. 
    Urmarind sa realizeze cercetari stiintifice, sa recompenseze talentele tehnologice, sa atinga sau chiar sa depaseasca tehnologiile avansate internationale si sa promoveze schimbul de competente, Festivalul de Stiinta surprindea fiecare aspect al lantului industriei automobilelor. Cu o suprafata de peste 5000 de metri patrati, sala de expozitii a fost impartita in 15 zone expozitionale, cu 14 tipuri de vehicule si 5 motoare. GWM a acordat o atentie deosebita ratei de transformare a aplicarii tehnologiilor exponatelor, in care 83% din tehnologia exponatelor a fost deja aplicata sau este pe cale sa fie. Astfel de realizari in cercetarea stiintifica au demonstrat ca GWM a inregistrat progrese importante in inovarea tehnologica, care este esentiala pentru competitivitatea sa industriala. 
    Totusi, GWM stie ca imbunatatirea unei companii nu depinde numai de evolutia propriei infrastructuri, dar se bazeaza si pe sprijinul mare al mai multor furnizori. Pentru a acorda unitati de cooperare excelente, GWM a stabilit in special cinci „premii tehnologice pentru inovare”, iar furnizorii premiati au fost TotalEnergies, compania de otel ThyssenKrupp, DELPHI, BorgWarner si TOX PRESSOTECHNIK GmbH & Co. KG. TotalEnergies este prima companie de lubrifianti care primeste acest premiu. In cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, Fu Yuwu, presedintele Institutului de Inginerie Automata din China, Dong Yang, secretar general al Asociatiei Industriei Auto din China, si Wang Zhixin, directorul Hebei Technology Gallery, au acordat titlurile unitatilor premiate. Liderii GWM au mentionat faptul ca grupul TotalEnergies a revitalizat GWM cu sange proaspat.
  • 5 mai 2015 – GWM si TotalEnergies au extins parteneriatul strategic pentru inca 3 ani in Baoding, China. Total Lubricants continua sa fie partenerul recomandat de GWM pentru vanzarile de lubrifianti in toate retelele sale post-vanzare.

Un parteneriat tehnic fructuos 

Au fost organizate numeroase schimburi intre Great Wall Motors si TotalEnergies:

  • Din august 2013, Centrul de Cercetare Solaize (CRES) a familiarizat trei ingineri de la GWM cu tehnologia TotalEnergies din laboratoarele sale. „Am fost impresionati de capacitatile avansate ale TotalEnergies in dezvoltarea lubrifiantilor si optimizarea performantelor motorului”, a spus M.Luo, inginer la GWM.
  • In septembrie 2013, tehnicienii de la CRES au fost invitati la centrul tehnic al GWM din China pentru a crea D-Lube, un instrument pentru controlul calitatii liniei de productie, proiectat pentru a monitoriza dilutia lubrifiantului in timp real si in timpul testarii motorului. Pana in prezent, era nevoie sa astepti 5 - 7 zile pentru a afla rezultatele testului. Cu D-Lube astepti numai o ora! Abordarea a continuat si in acest an. In februarie, expertii de la CRES si TotalEnergies (DPA) au organizat un atelier de lucru pentru 60 de ingineri si tehnicieni de la GWM. In aprilie si iunie au fost organizate doua mese rotunde la Solaize si Baoding (China) pentru a pregati expertii GWM in C-Lube, un instrument care sa masoare consumul de lubrifiant al unui motor si care pe viitor sa ajute la dezvoltarea un program de optimizare a performantelor motorului..

Toate aceste schimburi sunt gandite astfel incat sa permita expertilor auto din ambele companii sa invete sa lucreze impreuna si, in cele din urma, sa determine specificatiile standard pentru lubrifiantii motoarelor GWM. Aceste initiative sunt profitabile din punct de vedere comercial: volumul de produse TotalEnergies  vandute a crescut cu 21% in semestrul I din 2014. Un inceput excelent!

Descoperiti lubrifiantii TOTALENERGIES aprobati de Greatwall