Skip to content

16/07/2018 News

Total Romania @ Teleferic Challenge Poiana Brasov

In ziua de 21 iulie, in Poiana Brasov, are loc un eveniment dedicat biciclistilor de toate varstele, mai experimentati sau mai putin experimentati. Aflat la a doua editie, Teleferic Challenge asteapta temerari si iubitori de natura sa ia parte la intreceri cu bicicleta pe un traseu mai frumos si mai spectaculos decat cel strabatut anul trecut.

Concursul se desfasoara intr-un format care acopera toate categoriile de biciclisti: un tur pentru cei mai putin antrenati, doua tururi pentru cei care au antrenament si trei tururi pentru cei mai impatimiti, cu rezistenta sporita. Un tur se intinde pe o distanta de 20 km, astfel ca probele in functie de cursa la care se inscriu doritorii vor avea 20, 40 si respectiv 60 de km. In vederea echilibrarii sanselor tuturor participantilor acestia vor fi impartiti pe categorii de varsta.

Cei inscrisi trebuie sa se prezinte cu bicicleta si casca in parcarea din spatele hotelului Teleferic in ziua de 21 iulie, la ora 09:30. Starturile vor fi diferite, in functie de traseul ales, dupa cum urmeaza: pentru tura lunga de 60 de km startul se da la ora 10:00, pentru cea medie de 40 de km se pleaca pe traseu la ora 10:05, iar pentru cea scurta de 20 de km plecarea este programata la ora 10:10. Pentru fiecare traseu in parte concurentii vor primi un numar de alta culoare pentru a se distinge de cei care participa pe un traseu diferit.

Premierea va avea loc incepand cu ora 15:00 si vor fi premiati pe rand in aceasta ordine participantii la tura scurta, urmati de cei la tura medie, iar la final cei care au ales sa concureze pe traseul cel mai lung. Premiile sunt extrem de atractive.

La editia de anul trecut numarul participantilor a fost unul ridicat, astfel ca competivitatea a fost una pe masura. Anul acesta sunt asteptati peste 500 de participanti si peste 1000 de spectatori.