Skip to content

09/07/2018 News

TOTAL Romania @ Raliul Perla Harghitei, etapa a V-a din CNRD

A cincea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop are loc in perioada 13-14 iulie, in judetul Harghita, zona Odorheiu Secuiesc. Ceea ce se anunta evenimentul verii in lumea motorsportului, Raliul Perla Harghitei este unul de traditie in România, ajuns la editia cu numarul 26.

Gata sa faca performanta, sa isi consolideze pozitia in clasament sau sa recupereze puncte, pilotii inscrisi la startul competitiei isi vor demonstra maiestria in probe tehnice si scurte, acolo unde orice greseala conteaza enorm. Anul acesta se anunta 82 de participanti, printre care se afla si Norbert Maior pilotul sustinut de Total Romania, a carui evolutie este tot mai buna de la etapa la etapa.

Etapa se va desfasura pe un traseu 100% asfalt cu o lungime de 417 kilometri, din care 122 de kilometri reprezinta distanta de parcurs a probelor de clasament. Vor fi in total 12 probe de clasament, dintre care 6 probe speciale distincte, pe durata carora vor fi strabatute zone pitoresti, bogate in paduri si izvoare de apa minerala. Un aspect antrenant pentru spectatori este zona deschisa in care se desfasoara cursele, care ofera posibilitatea de a urmari sectoare lungi si combinatii de viraje spectaculoase.

Pentru proba superspeciala Arpad Dietrich, organizatorii au pregatit in acest an o configuratie noua, mai tehnica si relaxanta pentru piloti, si totodata, mai atractiva pentru cei prezenti, veniti sa urmareasca intrecerile.

Desi Odorheiu Secuiesc este un oras mic, de-a lungul anilor, prezenta in numar mare a spectatorilor a demonstrat ca pasiunea pentru evenimentele de motorsport este una foarte mare, care se cultiva si creste continuu.

Daca vreti sa va convingeti va asteptam in weekend in Harghita. TOTAL va fi acolo!