Skip to content

10/07/2018 News

Total Romania @ Arcfest, 12-15 iulie la Arsenal Park, Orastie

In perioada 12-15 iulie, in orasul Orastie, la Arsenal Park, cel mai mare parc tematic din Romania, va avea loc in premiera festivalul de off-road, aventura & camping ARCFEST. Singurul festival de acest gen din Romania va alinia activitati dintre cele mai antrenante, in care spiritul competitiei si distractia vor asigura un timp de calitate petrecut in natura pentru cei prezenti.
 
Total Romania se numara printre partenerii principali ai acestui eveniment care si-a propus sa reuneasca o etapa de off-road, una de rally raid, o cupa de enduro si un concurs de biciclete. Nu doar sportivi profesionisti vor fi implicati in programul stabilit de organizatori, ci si amatori care vor avea parte de zone de trial si probe demonstrative dedicate lor. Spre exemplu, biciclistii se vor putea bucura de un circuit special pentru curse cross country.
 
Cei mici nu au fost nici ei uitati. Se vor putea distra pe cinste in zona de joaca din Arsenal Park si vor avea la dispozitie masinute electrice pentru a lua parte la programul competitional si gusta aventura in felul lor.
 
De asemenea, cei care doresc sa afle mai multe despre accesoriile si produsele din domeniu vor avea ocazia sa o faca in zona special amenajata pentru expozanti si vanzatori, reprezentanti ai atelierelor, respectiv firmelor importatoare de profil. Printre firmele care si-au confirmat prezenta la eveniment se numara: Ironman, GTC, House4x4,Taubenreuter, Euronautica, Best Ride, Velopedia, Swifty Scooters, Dojo Motorsports, Polaris, 4x4 Planet si Merida.
 
Si pentru ca distractia sa fie completa, desigur nu putea lipsi componenta muzicala. Vor fi amplasate doua scene unde cei prezenti vor putea asculta atat muzica live, cat si prezentari tinute de aventurieri cunoscuti, cu realizari remarcabile.
 
Ia-ti familia si hai sa te relaxezi TOTAL in natura timp de 3 zile pline!

  • Total @ Arcfest 2018

  • Total @ Arcfest 2018

  • Total @ Arcfest 2018

  • Total @ Arcfest 2018