Skip to content

19/05/2018 News

Total Romania la AGRIPLANTA ROMAGROTEC

In perioada 17-20 mai orasul Fundulea, aflat in judetul Calarasi, a organizat cea de-a opta editie a celui mai important eveniment dedicat agriculturii romanesti, Agriplanta. La fel ca in anii precedenti cei prezenti au avut parte de o expozitie de anvergura in camp, loturi demonstrative si demonstratii cu masini agricole. 

Total Romania s-a aflat si in acest an printre expozantii care au participat la tot ceea ce inseamna acest moment dedicat agricultorilor din intreaga tara. Cele 200 de firme expozante, din 16 tari, au oferit celor 14700 de vizitatori atat informatii privind cele mai noi tendinte din domeniul tehnicii agricole cat si posibilitatea de achizitiona produse fabricate de acestia.

La standul Total Romania doritorii au putut afla detalii despre produsele, serviciile si tehnologia Total aflate pe piata. Printre produsele expuse la stand s-au numarat uleiuri si lubrifianti de top, special concepute pentru motoarele masinilor agricole, cum ar fi: MULTAGRI SUPER 10W30, MULTAGRI MS 15W40, TRACTAGRI HDX SYN FE 10W30, TRACTAGRI HDX FE 15W30, dar si multe altele.

Totodata, vizitatorii standului Total s-au putut bucura de activitati interactive si relaxante. Au invartit roata norocului, au tras la poarta si cu arcul, avand posibilitatea sa castige premii, si au facut poze. Ne dorim sa fim prezenti si anul viitor la acest eveniment care reprezinta nu numai o platforma de comunicare importanta, adunand agricultori, specialisti de pretutindeni si reprezentanti ai institutiilor nationale din domeniu, ci si locul in care invatam cum sa respectam mediul si sa facem lucrurile cu pasiune.