Total lanseaza competitia Startupperul Anului in 60 de tari
Total Romania pune la bataie 25.000 euro pentru tinerii antreprenori romani
Bucuresti, 10 octombrie, 2018
Grupul Total lanseaza competitia Startupperul Anului pentru prima data in Romania, care vizeaza sprijinirea si recompensarea tinerilor antreprenori care au un proiect sau o afacere infiintata cu mai putin de doi ani in urma si activeaza in orice industrie.
Startupperul Anului sustinut de Total este o competitie internationala, organizata de Grup in aproape 60 de tari. Aceasta este a doua editie, prima datand din 2015 si fiind gazduita in peste 30 de tari din Africa.
Anul acesta, in Romania, un juriu format din experti de la Total, specialisti in antreprenoriat, lideri si membri ai comunitatii de afaceri vor selecta trei castigatori cu proiecte ambitioase. Evaluarea va fi facuta in baza unor criterii precum: caracterul inovator, impactul social si comunitar, precum si potentialul de fezabilitate si dezvoltare.
Total Romania va acorda castigatorilor premii in valoare cumulata de 25.000 euro, precum si un program de mentorat, promovare si expunere media.
Urmarind sa incurajeze, totodata, antreprenoriatul feminin, juriul va desemna inclusiv o Femeie Antreprenor de Top. Acest premiu special este modalitatea prin care Grupul Total doreste sa incurajeze cat mai multe femei sa participe la competitie.
Un juriu international se va reuni ulterior pentru a selecta sase castigatori mari din randul premiatilor din fiecare tara unde Grupul organizeaza competitia Startupperul Anului.
Mai mult decat o provocare pentru initiativele de afaceri, editia 2018-2019 a competitiei Starupperul Anului sustinut de Total reafirma angajamentul companiei pentru consolidarea capacitatilor in tarile in care opereaza, in intreaga lume. Prin sprijinirea tinerilor antreprenori si a proiectelor inovatoare, aceasta competitie consolideaza structura sociala locala.
Proiectele pot fi inscrie pe platforma http://startupper.total.com/, in perioada 9 octombrie -13 noiembrie, iar regulamentul competitiei poate fi consultat aici.
* * * * *
Despre Total Romania
Total Romania a fost infiintata in anul 2005, ca un parteneriat economic intre companiile Total (Franta) si Lustic (Romania). In prezent, compania are sediul in Bucuresti si detine o fabrica la Cristian, Brasov, un depozit de bitum in Ozun, Covasna, si acopera domenii complexe de activitate precum: producsie de lubrifianti si unsori, distributie si vanzare de lubrifianti si fluide speciale, depozitare, distributie si vanzare de bitum.
Orientata spre a fi o referinta pe piata locala si, in egala masura, loiala angajamentului de a oferi o energie mai buna, Total Romania prezinta o gama completa de servicii personalizate si solutii avansate, dedicate unei game largi de domenii: autoturisme si motociclete, agricultura, transport, lucrari publice, industrie, transport maritim, aeronautica.
Despre Total
Total este un producator si furnizor global de energie, o companie internationala de petrol si gaze, lider in domeniul energiilor cu emisii reduse de carbon. Cei 98.000 de angajati la nivel mondial isi folosesc expertiza pentru a produce si furniza energie mai sigura, mai curata, mai eficienta, mai inovatoare si mai accesibila cat mai multor persoane. In calitate de companie responsabila, Grupul Total depunde eforturi ca operatiunile sale din peste 130 de tari din intreaga lume sa ofere in mod constant beneficii economice, sociale si de mediu comunitatii in care isi desfasoara activitatea.
* * * * *
Contact de presa
Mihaela Filipescu/ 0728.858.128/ [email protected]
Nota de precautie
Acest comunicat de presa, care nu este de natura sa produca consecinte juridice, poate fi folosit doar in scop informativ. Entitatile in care TOTAL S.A. detine in mod direct sau indirect investitii sunt persoane juridice separate. TOTAL S.A. nu isi asuma raspunderea pentru faptele sau omisiunile acestora. In acest document, termenii "Total" si "Total Group" sunt uneori utilizati de convenienta in cazul in care se fac referiri generale la TOTAL S.A. si / sau filialele sale. De asemenea, cuvintele "Noi", "noi" si "nostru" pot fi utilizate, de asemenea, pentru a face referire la filiale in general sau la persoanele care lucreaza in cadrul lor.
Acest document poate contine informatii si declaratii cu privire la viitor care se bazeaza pe
o serie de date economice si ipoteze realizate intr-un mediu reglementat, competitiv si economic. Acestea se pot dovedi a fi inexacte in viitor si sunt supuse unui numar de factori de risc. Nici TOTAL S.A., nici filialele sale nu isi asuma obligatia de a actualiza public orice informatie sau declaratie, obiective sau tendinte cu privire la viitor continute in acest document fie ca urmare a unor informatii noi, evenimente viitoare sau altor circumstante.