Skip to content

03/06/2018 News

Sarbatoarea Zilelor Ozunului

In perioada 1-3 iunie, in judetul Covasna a avut loc sarbatoarea prilejuita de Zilele Ozunului. In continuarea traditiei de anul trecut, Total Romania s-a alaturat primariei Ozun in organizarea acestui eveniment care s-a bucurat in 2017 de aprecierea locuitorilor din zona.

Pentru 2018, echipa Total impreuna cu Primaria Ozun au organizat pentru cei prezenti o serie de activitati placute si relaxante si un spectacol muzical insotit de lasere si lumini, cel putin la fel de frumos ca cel precedent. Cei care au luat parte la celebrare s-au bucurat impreuna cu familia, prietenii si vecinii de acest eveniment special dedicat lor, locuitorilor din Ozun.

Ozunul reprezinta un loc cu insemnatate pentru Total Romania, care detine in zona unul dintre cele mai importante depozite de bitum din tara. Activitatea intensa desfasurata acolo ne face parte din comunitatea respectiva si astfel dorim sa ne implicam activ in dezvoltarea acesteia. Filosofia grupului Total este una centrata pe progres, atat al societatii in ansamblu cat si al individului, si de aceea profitam de orice ocazie ca sa contribuim la nivel comunitar de o maniera cat mai eficienta, oriunde ne-am afla. Iar atunci cand putem imbina utilul cu placutul bucuria implicarii este cu atat mai mare.

In acest weekend ne-am distrat TOTAL in familie!