Skip to content

22/05/2018 News

Raliul Aradului KIA 2018, gata de întreceri spectaculoase

Campionatul National de Raliuri Dunlop avanseaza etapa cu etapa si odata cu avansarea cresc si intensitatea, andrenalina si lupta pentru podium. Intrecerea se muta pentru perioada 24-26 mai la Arad, unde se va disputa cea de-a treia etapa conform programului stabilit la inceputul sezonului.

Evident, pilotul Norbert Maior va fi prezent si noi alaturi de el. Gata sa demonstreze din nou si sa isi arate talentul de care a dat dovada in trecut si pentru care este atat de apreciat. Va asteptam in numar cat mai mare sa il sustineti si sa va bucurati de un inceput de weekend plin de momente atractive.

Joi, 24 mai, va avea loc prezentarea echipelor si o sesiune de autografe, cursele urmand sa se desfasoare in zilele de vineri, 25 mai, si sambata, 26 mai. Vor fi 9 probe speciale de macadam, pe o distanta de peste 100 de km, in cadrul carora echipajele de piloti vor cauta sa obtina cel mai bun timp in cea de-a zecea editie a Raliului Aradului KIA. Competitia va avea loc sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Vedeta evenimentului se anunta, la fel ca in anii precedentii, superspeciala din centrul Aradului, care este programata pentru vineri, incepand cu ora 20:00. Organizatorii asteapta un numar mare de spectatori, atat pentru acest moment, cat si pe durata intregii perioade a editiei aniversare, pentru care au pregatit numeroase surprize si momente placute.

De-a lungul anilor, etapa de la Arad a adunat un public generos si o prezenta media pe masura, fiind considerat unul dintre cele mai bine organizate evenimente de motorsport din Romania. Oare traditia va continua si in acest an?

Veniti si veti afla!