Skip to content

08/10/2018 News

Promo Rally TOTAL sezonul 2018-2019, din nou alaturi de Total Romania

Competitia brasoveana programeaza sase etape in patru locatii diferite, a debutat pe circuitul de la Prejmer, acolo unde organizatorii au pregatit numeroase surprize pentru cei prezenti.

Editia 2018 – 2019 Promo Rally a venit cu noutati notabile, care i-a vizat atat pe concurenti, cat si pe spectatori, organizatorii schitand noul format pornind de la aceste doua directii. Pe langa includerea a patru trasee diferite, cea mai mare diversitate din cele patru sezoane de Promo Rally, concurentii s-au bucurat si de un briefing care sa acopere cele doua mari zone pe care le promoveaza: conducerea defensiva, respectiv cea sportiva.

In ceea ce priveste spectatorii, echipa de organizare a depus eforturi pentru a stabili cat mai multe parteneriate si a aduce comercianti si prezentari cat mai diverse, care sa fie atractive pentru public. Una din noutatile cele mai interesante o vor reprezenta numeroasele tombole care ii vizeaza pe toti cei prezenti. Vor fi organizate nu mai putin de 20 de astfel de concursuri, la fiecare etapa, cu premii diverse, de la sesiuni la SPA si pana la cursuri de conducere defensiva.

 

”Primii trei ani de Promo Rally au fost un succes deplin, lucru dovedit de participarea numeroasa si de prezenta in campionate nationale de specialitate a unora din participanti” a spus presedintele clubului organizator, Bela Stoica”Alaturi de partenerii nostri, pornim intr-o noua etapa, in care adaugam noi obiective si ne lansam noi provocari. Astfel, ne dorim sa promovam conducerea defensiva, care ar trebui sa fie insusita pe deplin de toti cei care vin aici. Avem pretentia ca cei care practica acest sport sa fie un model de conduita pe soselele publice, abia apoi putem discuta de tehnici de conducere sportiva sau pilotaj. Vom avea niste discutii pe fiecare din aceste teme si vom incerca sa ii ajutam cu sfaturi avizate pe cei care alearga la Promo Rally” a continuat Bela Stoica.

Calendarul Promo Rally TOTAL 2018-2019

1. Prejmer Circuit - 30.09.2018
2. Prejmer (circuit stradal) - 21.10.2018
3. Brasov - Bartolomeu - 18.11.2018
4. Harman (circuit stradal) - 16.12.2018
5. Brasov - Bartolomeu - 20.01.2019
6. Prejmer Circuit - 24.02.2019

Promo Rally TOTAL powered by SDS este sustinut de partenerii principali TOTAL Romania si SDS - SAFE | driving school si organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brasov.